Horoscop Oana Hanganu, 27 august-2 septembrie, Leu

oana-hanganu-horoscop-2708-209-LEUHoroscopul săptămânii 27 august-2 septembrie 2018 pentru zodia Leu anunță, în zilele de luni și marți,  mult romantism și sensibilitate în plan sentimental, dar și lipsă de realism sau imprudență în plan financiar. Tocmai de aceea, deciziile și schimbările care vizează afacerile și finanțele nativilor ar trebui amânate pentru a doua parte a săptămânii.
Prima parte a săptămânii e perfectă pentru a ”revigora” relația de cuplu iar în cazul celor singuri, perfectă pentru a trăi, la maximum, bucuria unei noi îndrăgostiri sau, după caz, pasiunea unei aventuri care, în timp, poate deveni ”ceva serios”.

De miercuri, atenția nativilor se va îndrepta spre profesie, dar ambiția nativilor s-ar putea lovi de jocuri de culise ori de cerințe suplimentare privind, de exemplu, obținerea unui job . Unii nativi pot afla că, pentru angajare sau pentru promovare, trebuie să urmeze, rapid, un curs de perfecționare sau află că  firma își va muta sediul în altă localitate ori în altă țară, iar ei trebuie să aleagă dacă rămân cu familia sau acceptă ”relocarea”.

Contextul astral de joi-vineri poate aduce invitații și ocazii de a călători în străinătate sau invitații de a lua parte, în calitate de examinator sau membru al unui juriu, la diverse competiții.

Seara zilei de vineri poate veni cu vești bune legate de banii obținuți prin muncă proprie, dar și cu responsabilități suplimentare.

În weekend, interesul Leilor pentru carieră poate fi considerat exagerat de partener și, de aici, posibile discuții mai ”furtunoase”, urmate de împăcări ”călduroase”, dar, până la urmă, și astfel de ”evenimente” pot condimenta relația.

De partea Leilor acționează, și-n această săptămână, planeta Iubirii, aflată în sectorul Comunicării din astrograma lor. Ea îi va ajuta să spună cuvântul potrivit la momentul potrivit pentru a reface armonia și, dacă e cazul, pentru a obține iertarea.

În a doua parte a zilei de duminică, Luna va ajunge în sectorul Prietenilor din astrograma Leilor, așa că sunt de așteptat vizite sau întâlniri sau multe ore petrecute pe rețelele de socializare.