Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 27 august-2 septembrie 2018, Pești

oana-hanganu-horoscop-2708-209-PESTIHoroscopul săptămânii 27 august -2 septembrie 2018 pentru zodia Pești anunță succes, optimism și noroc pentru nativi, dar și unele provocări în cuplu. În primele zile din săptămână, Luna și Neptun vor aduce sensibilitate, intuiție și generozitate, dar și incertitudine legată de partener sau nesiguranță și gelozie.

În prima parte a săptămânii se vor mai simți efectele Lunii Pline de duminică. Aceasta a avut loc în zodia Pești și mulți nativi au luat, atunci,  decizii drastice, cum ar fi retragerea dintr-o relație sau renunțarea la un job sau au impus noi reguli în cuplu.
Marte, revenit la mersul direct, le va da energia necesară pentru a-și respecta deciziile sau pentru a-și pune planurile în aplicare, dar abia de miercuri-joi.
Începând de miercuri, Luna va acționa în ”casa Banilor” din astrograma Peștilor, iar aceasta este una dintre veștile care le place cel mai mult, pentru că ei sunt de părere că ”banii trebuie să circule”. Deci, vor primi bani și vor merge la cumpărături!

Totuși, unii Pești riscă să nu aibă resurse financiare suficiente pentru a-și continua o afacere sau, dacă au apelat la un credit, mai au de așteptat câteva zile până când banii le vor intra în cont. Aceste complicații sunt aduse de aspectele tensionate pe care Luna le face cu planeta Saturn.

Peștii care se bazează pe banii câștigați din munca proprie vor primi vești foarte bune în cursul zilei de joi, dar trebuie să foarte atenți atunci când fac lista de cumpărături, mai ales dacă au copii sau dacă au sărbătoriți în familie. În general, ei sunt foarte generoși iar oferirea de cadouri este un motiv de bucurie și mulțumire sufletească.

În ultima parte a săptămânii, prietenii îi vor invita în oraș, la diferite evenimente sau în scurte călătorii sau le vor propune diferite proiecte. Pentru Peștii creativi și originali, dar și realiști și dispuși să muncească, perioada este foarte bună și le poate aduce succesul dorit.