Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 27 august -2 septembrie 2018

oana-hanganu-horoscop-27-august-2-septembrieHoroscop Oana Hanganu pentru săptămâna 27 august-2 septembrie 2018.
Astrele au pregătit o săptămână interesantă, cu provocări în primele zile, dar și cu șanse extraordinare începând de miercuri. Află cum va fi săptămâna pentru tine! Citește previziunile complete!

De luni seară, Marte își reia tranzitul direct prin zodia Capricorn, aducându-ne un plus de energie, ambiție și curaj pentru a ne transforma planurile și dorințele în realitate, după ce Luna Plină din weekend ne-a îndemnat să ”visăm frumos”, dar și să ne ascultăm intuiția și să hotărâm ce schimbări trebuie să facem pentru a ne împlini destinul.

Cu Marte direct în zodia Capricorn, succesul poate fi obținut prin multă muncă și prin respectarea regulilor, legilor, principiilor și ierarhiilor. Marte în Capricorn ne aduce cu picioarele pe pământ atunci când intuiția, inspirația sau pur și simplu dorința de a fi originali cu orice preț ar putea produce tensiuni în echipe sau în parteneriatele profesionale.

Mai mult, Saturn, prezent, de asemenea, în zodia Capricorn, ne cere să ne îndeplinim obligațiile, să dăm dovadă de maturitate și seriozitate și să ne evaluăm corect resursele de care dispunem.

Ce anunță horoscopul săptămânii pentru zodii

BERBEC
Horoscopul săptămânii 27 august-2 septembrie 2018 pentru zodia Berbec le recomandă nativilor ca, în zilele de luni și marți să își menajeze energia și, pe cât posibil, să se odihnească și să se ocupe de definitivarea sau de refacerea unor proiecte, să reia legătura cu foști colegi, iar în cuplu, să își amintească doar de momentele frumoase și să evite subiectele sensibile sau reproșurile legate de situații de ”acum 100 de ani”…  Citește horoscopul complet aici!

TAUR
Horoscopul săptămânii 27 august-2 septembrie 2018 pentru zodia Taur le recomandă nativilor să amâne câteva zile călătoriile în străinătate sau să caute cât mai multe informații legate de cursurile pe care vor să le urmeze ori despre grupurile și cauzele pe care vor să le susțină. Mijlocul săptămânii poate aduce încurcături legate de acte sau procese ori tensiuni în relația nativilor cu reprezentanți ai unor autorități… Citește horoscopul complet aici!

GEMENI
Horoscopul săptămânii 27 august-2 septembrie 2018 pentru zodia Gemeni pune accent pe cariera nativilor. Primele zile din această săptămână pot veni cu propuneri de asociere sau cu oferte de muncă, dar Marte, revenit la mersul direct în Capricorn, îi face mai hotărâți să nu cedeze atunci când e vorba de interesele lor financiare. Din acest motiv, Gemenii pot rata o colaborare pentru că li se va spune că ”au pretenții prea mari”…  Citește horoscopul complet aici!

RAC

Horoscopul săptămânii 27 august-2 septembrie 2018 pentru zodia Rac anunță interes pentru călătorii, inspirație și creativitate și multă sensibilitate care îi face pe nativi să fie excesiv de generoși. Ba chiar să își neglijeze propriile probleme din dorința de a-i ajuta pe alții. Joi, Racii pot obține o mărire de salariu sau, după caz, un job bine plătit, dar s-ar putea să fie dezamăgiți că, în familie, succesul lor nu va fi apreciat…  Citește horoscopul complet aici!

LEU
Horoscopul săptămânii 27 august-2 septembrie 2018 pentru zodia Leu anunță mult romantism și sensibilitate în plan sentimental, dar și lipsă de realism sau imprudență în plan financiar. Prima parte a săptămânii e perfectă pentru a ”revigora” relația de cuplu iar în cazul Leilor singuri, este perfectă pentru o nouă iubire. De miercuri, atenția nativilor se va îndrepta spre profesie, dar ambiția lor se va lovi de unele jocuri de culise… Citește horoscopul complet aici!

FECIOARĂ
Horoscopul săptămânii 27 august -2 septembrie pentru zodia Fecioară pune accent pe relația de cuplu, dar și pe relațiile de colaborare sau de afaceri ale nativilor. În prima parte a săptămânii, contextul astral provoacă multă confuzie sau dezamăgiri în cazul unor nativi care pot afla lucruri nu tocmai plăcute despre partener sau care sunt nemulțumite de atitudinea acestuia. Citește horoscopul complet aici!

BALANȚĂ

Horoscopul săptămânii 27 august-2 septembrie 2018 pentru zodia Balanță le recomandă nativilor ca, în primele zile, să se odihnească și să își ”încarce bateriile”, să nu mai personalizeze relațiile de muncă și nici ”să nu plece acasă cu problemele de la serviciu”. Sănătatea, dieta și stilul de viață potrivit trebuie să le preocupe mai mult decât altceva.. În weekend, Balanțele pot primi un credit sau o finanțare pentru un proiect personal… Citește horoscopul complet aici!


SCORPION

Horoscopul săptămânii pentru zodia Scorpion anunță posibile schimbări în plan sentimental: nativii singuri visează la iubiri din trecut, iar cei care au pe cineva sunt mai geloși, mai interesați de secretele partenerului sau sunt nemulțumiți de modul cum evoluează relația. Prima parte a săptămânii nu este deloc indicată pentru schimbări sau decizii, iar discuțiile pe teme delicate ar trebui, pe cât posibil, să fie evitate… Citește horoscopul complet aici!

SĂGETĂTOR
Horoscopul săptămânii 27 august-2 septembrie 2018 pentru zodia Săgetător pune accent pe relația nativilor cu familia sau pe dorința acestora de a se muta în casă nouă, în zilele de luni sau marți. Primele zile din săptămână pot veni și cu vești bune legate de căsătoria unei rude apropiate sau cu vești despre un ajutor financiar pe care părinții sau o alte rude vor să îl ofere nativilor, despre o donație sau despre o moștenire… Citește horoscopul complet aici!

CAPRICORN
Horoscopul săptămânii 27 august-2 septembrie pentru zodia Capricorn este dominat de revenirea planetei Marte la mersul direct chiar în acest semn astrologic. Marte îi va ajuta pe Capricorni să fie mai ambițioși. Dar, în primele zile din săptămână, cu Luna și Neptun acționând  în sectorul Comunicării din astrograma lor, s-ar putea ca nativii Capricorn să fie excesiv de sensibili (în special la critici) și să tensioneze relațiile cu cei din jur… Citește horoscopul complet aici!

VĂRSĂTOR
Horoscopul săptămânii 27 august -2 septembrie 2018 pentru zodia Vărsător vine cu vești bune în plan financiar. După Luna Plină care a avut loc în ”casa Banilor” din astrogramă și le-a sporit norocul, Vărsătorii încep săptămâna cu Luna și Neptun acționând în echipă în același sector: cel al banilor. Deci, Vărsătorii pot obține o mărire de la salariu sau își pot găsi un job mai bine plătit. De vineri, se vor ocupa mai mult de problemele familiei… Citește horoscopul complet aici!

PEȘTI
Horoscopul săptămânii 27 august -2 septembrie 2018 pentru zodia Pești anunță succes, optimism și noroc pentru nativi, dar și unele provocări în cuplu. În primele zile din săptămână, Luna și Neptun vor aduce sensibilitate, intuiție și generozitate, dar și incertitudine legată de partener. De miercuri, Luna va acționa în ”casa Banilor” din astrograma Peștilor iar aceasta este una dintre veștile care le place foarte mult… Citește horoscopul complet aici!