Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 27 august 2018

3Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 27 august 2018.
Astrele au pregătit o zi complicată pentru unele zodii.
Ziua este puternic marcată de Luna Plină din 26 august. În plus, se formează un aspect important, numit ”conjuncție”, între Lună și planeta Neptun. Neptun este planeta Visurilor, a Iluziilor, planeta care ne îndreaptă interesul spre spiritualitate, spre meditație. Mai mult, Neptun este planeta care patronează zodia Pești și acum se află chiar în Pești.
Astfel, ”conjuncția” amintită combină și amplifică efectele pe care Luna aflată în zodia Pești și Neptun (aflat tot în Pești) le au asupra fiecărui semn zodiacal.

Luna și Neptun aduc, pentru unii dintre noi, exces de sensibilitate, pentru alții, melancolie, depresie, tendința de a ”fugi de realitate”, de a nega problemele, din lipsa puterii sau a interesului de a le rezolva.
Unii vor dori să doarmă mai mult sau nu se vor putea ”aduna” și nu se vor putea concentra pe  sarcinile zilnice, alții vor trăi în trecut, copleșiți de amintiri sau, după caz, de regrete și frustrări.                                                                                                                                                                                                                                                                                             Pentru alții, însă, Luna și Neptun vor aduce mai multă creativitate, sensibilitate, romantism sau generozitate.

Dar lucrurile se vor mișca greu, cheful de muncă sau de implicare în proiecte concrete va cam lipsi, pentru că Marte, planeta Acțiunii, va fi, încă, în mers retrograd până diseară.

La ora 17,25, Marte va reveni la mersul direct în zodia Capricorn și situația va începe să se schimbe. Dar tot în Capricorn sunt, în această perioadă, și planetele Saturn și Pluton, în mers retrograd. Iar piedicile sau complicațiile aduse de acestea nu vor dispărea.

De aici, multe frustrări și tot soiul de tensiuni: pe de o parte, Marte revenit la mersul direct ne va motiva să trecem la acțiune, să ne asumăm riscuri și să ne facem planuri îndrăznețe dar, pe de altă parte, Saturn și Pluton se vor tăia avântul și ne vor cere să ne concentrăm pe responsabilități, pe resursele reale și, dacă e cazul, pe restanțe.

Așadar, va fi o zi bună pentru meditație, pentru rezolvarea eventualelor restanțe și pentru planuri de viitor, dar acestea trebuie să țină cont de resursele reale pe care le avem (e vorba nu doar de resurse materiale, financiare, ci și de timp, energie, relații etc).

Pentru rezultate și acțiuni concrete, contextul astral va fi mai favorabil în zilele următoare.

Ce anunță horoscopul zilei pentru zodii:

BERBEC
Contextul de astăzi este dificil pentru Berbeci pentru că le amplifică nevoia de somn și accentuează efectele stresului acumulat în ultima vreme.

TAUR
Taurii se pot confrunta cu încurcături legate de acte sau trebuie să își schimbe planurile de viitor din cauză că nu mai pot conta pe ajutorul prietenilor.

GEMENI
Gemenii sunt foarte creativi și pot avea succes în carieră, dar, în relația de cuplu sunt posibile tensiuni din cauza banilor. Sau unii Gemeni se retrag dintr-o afacere.

RAC
Racii care își doresc o călătorie în străinătate cumpără bilete, fac rezervări la hotel etc. Dar pot avea surpriza ca partenerului să nu-i placă alegerile făcute.

LEU
Leii pot fi atrași în aventuri amoroase. Ziua e dificilă în special pentru relațiile aflate la început. În profesie, Leii au ambiție dar și piedici multe.

FECIOARĂ
Fecioarele visează la partenerul ideal sau, dacă au o relație, sunt greu de mulțumit și, astfel, riscă să piardă ”pe mâna lor”. Tensiuni sunt și-n relația cu copiii

BALANȚĂ
Balanțele trebuie să aibă așteptări realiste în carieră și mai multă grijă de sănătatea lor. Familia le cere să se implice mai mult în ”chestiunile gospodărești” .

SCORPION
Pentru Scorpioni: posibile dezamăgiri în plan sentimental, mai ales pentru cei care și-au făcut iluzii înainte de a fi siguri de sentimentele și intențiile partenerului.

SĂGETĂTOR
Săgetătorii pot avea surprize neplăcute din partea unei rude care le înșeală încrederea. În plan financiar, e nevoie de răbdare: suma pe care o așteaptă întârzie.

CAPRICORN
Capricornii trebuie să verifice toate informațiile pe care le primesc pentru că nu toate sunt corecte sau complete și din cauza asta, există riscul ca ei să ia decizii greșite.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii trebuie să scape de niște restanțe financiare sau să clarifice detaliile unei colaborări sau afaceri. În plus, ziua nu-i potrivită pentru investiții.

PEȘTI
Peștii sunt dezamăgiți de toți și de toate, pentru ca apoi să își recapete optimismul și cheful de planuri pe termen lung. Mai bine amână planurile pe mâine.