Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 27 august-2 septembrie 2018, Berbec

oana-hanganu-horoscop-2708-209-BERBECHoroscopul săptămânii 27 august-2 septembrie 2018 pentru zodia Berbec le recomandă nativilor ca, în zilele de luni și marți, să își menajeze energia și, pe cât posibil, să se odihnească și să se ocupe de definitivarea sau de refacerea unor proiecte, să reia legătura cu foști colegi, iar în cuplu, să își amintească doar de momentele frumoase și să evite subiectele sensibile sau reproșurile legate de situații de ”acum 100 de ani”.
Începând de miercuri, Luna ajunsă în zodia lor îi ajută să fie mai dinamici, mai ambițioși dar și mai eficienți la serviciu și mai dispuși să își exprime sentimentele în cuplu.

Ziua de joi este cea mai potrivită pentru declarații și pentru schimbări pozitive în plan sentimental, dar și pentru negocieri sau interviuri de angajare.
Soarele acționează în sectorul Profesiei din astrograma Berbecilor, așa că mulți nativi sunt, în continuare interesați de schimbări și ”progres” în carieră.

Succesul Berbecilor va depinde și de momentul în care vor face o cerere, de tonul cu care se vor adresa posibilului angajator la un interviu, precum și de modul în care se vor adapta la eventuale schimbări în firmă, cum ar fi un nou program de lucru sau un nou ”șef de echipa”. Cea mai provocatoare zi va fi, în acest sens, cea de vineri.
Dar tot vineri poate veni cu surprize plăcute în plan financiar!

În weekend, însă, banii ”se vor topi” imediat pentru că Berbecii vor dori să-și impresioneze  ori, după caz, să-și împace partenerul de viață și vor pleca împreună într-o scurtă călătorie sau vor petrece serile în oraș.
Aliatul lor este, și-n această săptămână, Venus (planeta Iubirii) care se află în sectorul Mariajului din astrograma lor.

Cei singuri, vor fi tentați să dea banii pe haine și schimbări de look sau vor fi convinși de un fost coleg să se implice într-o afacere comună.
În acest caz, li se recomandă multă prudență pentru că s-ar putea ca, în momentul deciziei, să nu aibă toate informațiile necesare.