Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 27 august-2 septembrie 2018, Capricorn

oana-hanganu-horoscop-2708-209-CAPRICORNHoroscopul săptămânii
27 august-
2 septembrie 2018 pentru zodia Capricorn este dominat de revenirea planetei Marte la mersul direct chiar în acest semn zodiacal.

În  această săptămână, Marte îi va ajuta pe Capricorni să fie mai ambițioși, mai dinamici, mai eficienți, mai dornici de a obține ceea ce vor.
Dar, în primele zile din săptămână, cu Luna și Neptun acționând ”în tandem” în sectorul Comunicării din astrograma lor, s-ar putea ca nativii Capricorn să fie excesiv de sensibili (în special la critici) și să tensioneze relațiile cu cei din jur.
Situația va fi mai dificilă pentru nativii care călătoresc și pentru cei care lucrează în domenii precum comunicare, comerț, turism, consiliere.

Și relațiile de familie pot avea de suferit, o zi mai riscantă în acest sens fiind cea de miercuri. Atunci, mulți nativi vor avea senzația că fac prea multe pentru cei dragi și reproșurile pe care le vor face vor fi destul de ”dure”.

Joi, Capricornii pot primi vești bune legate de un credit pentru casă ori pot fi ajutați de o rudă să cumpere ceva de valoare pentru locuință.

La serviciu, însă, ultima parte a săptămânii nu este prea motivantă. Li se cer multe, li se dau multe de făcut, dar în ceea ce privește o mărire de salariu, li se spune că mai au de așteptat.

Vineri, Luna ajunge în casa Iubirii din astrograma Capricornilor, unde se află, deja, Uranus, planeta Surprizelor. Asta înseamnă că unii Capricorni se îndrăgostesc de persane care altădată n-ar fi avut nicio șansă.
Pentru cupluri, contextul astral aduce mai multă afecțiune, dar și pasiune și dorința de a petrece cât mai mult timp împreună. Surprize pot veni și pentru cei care își doresc să devină părinți.

În același timp, weekend-ul va fi perfect pentru nativii care vor să își transforme un hobby într-o afacere sau care lucrează în domenii în care își pot pune în valoare creativitatea.