Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 27 august-2 septembrie 2018, Gemeni

oana-hanganu-horoscop-2708-209-GEMENIHoroscopul săptămânii 27 august-2 septembrie 2018 pentru zodia Gemeni pune accent pe cariera nativilor, după ce și Luna Plină de duminică a avut loc în sectorul corespunzător din astrogramă.
Pentru unii nativi, primele zile din această săptămână pot veni cu propuneri de asociere sau cu oferte de muncă, dar Marte, revenit la mersul direct în Capricorn, îi face pe nativi mai combativi și mai hotărâți să nu cedeze atunci când e vorba de interesele lor financiare.

Din acest motiv, Gemenii pot rata o colaborare pentru că li se va spune că ”au pretenții prea mari” sau se vor retrage dintr-un proiect cu vechime pentru că nu mai sunt mulțumiți de salariu sau onorariu.

Mijlocul săptămânii vine cu câteva aspecte astrale care îi obligă pe Gemeni să își schimbe planuri, să renunțe la anumite proiecte sau la anumiți oameni din echipă ori chiar să închidă un proiect pentru că nu le ajung banii sau pentru că finanțarea pe care se bazau se amână ori este mult mai ”subțire” decât se stabilise inițial.

Surprizele plăcute pot veni vineri și ele visează inclusiv aspectele financiare. Un prieten mai în vârstă, un mentor sau cineva din familie se oferă să le acorde sprijinul financiar de care au nevoie.

În relațiile sentimentale ”cu vechime” se poate relua discuția privind oficializarea relației, iar unii Gemeni vor decide că e momentul să se mute împreună cu persoana iubită.
În familii se poate discuta despre schimbarea locuinței sau despre reamenajarea sau decorarea acesteia.

În weekend, Gemenii au parte de tentații amoroase ori de surprize, de genul dorinței unui fost partener de a se întoarce în viața lor. Nativii trebuie să gestioneze cu grijă astfel de situații pentru a nu pune în pericol actuala relație.
Nici pentru Gemenii singuri situația nu este mai ușoară: împăcarea cu un fost partener le poate bloca întâlnirea cu o nouă iubire.

Duminică, Luna va ajunge în zodia Gemeni, așa că nativii vor începe următoarea săptămână cu dreptul.