Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 27 august-2 septembrie 2018, Rac

oana-hanganu-horoscop-2708-209-RACHoroscopul săptămânii 27 august-2 septembrie 2018 pentru zodia Rac anunță interes pentru călătorii, inspirație și creativitate și multă sensibilitate, care îi face pe nativi să fie excesiv de generoși. Ba chiar să își neglijeze propriile probleme sau interese din dorința de a-i ajuta pe alții. Iar asta e valabil și la locul de muncă, și în relația cu prietenii, și acasă.
Tocmai de aceea li se recomandă ca, în special în zilele de luni și marți, să fie mai selectivi chiar și când trebuie să răspundă la mesaje sau la invitații.
Luni și marți ar trebui să se ocupe mai mult de propria persoană, să se ”răsfețe”, să plece într-o călătorie, să ia masa în oraș, să meargă la un film, să-și facă timp pentru ceea ce vor. Inclusiv pentru mai mult somn! Pentru că au mare nevoie de câteva ”reprize sănătoase” de somn”

Mijlocul săptămânii este dedicat carierei, însă trebuie păstrat echilibrul dintre profesie și viața de familie. Altfel, pot izbucni certuri în cuplu, pe această temă, în special în ziua de miercuri.

Joi, Racii pot obține o mărire de salariu sau, după caz, un job bine plătit, dar s-ar putea să fie dezamăgiți că în familie nu succesul lor nu va fi apreciat așa cum s-ar fi așteptat.

Vineri, Racii își pot face noi prieteni într-un context mai deosebit sau pot fi atrași de persoane originale, independente, creative, iar acestea vor deveni, în scurt timp, nu doar colaboratori foarte buni, ci și prieteni pe termen lung.

Vineri este și o zi favorabilă pentru stabilirea unor noi planuri și strategii de viitor, în plan profesional. Dar tot vineri, din cauza noilor prieteni ai nativilor pot izbucni discuții în contradictoriu în cuplu.

În weekend, Racii pot pleca într-o călătorie îndepărtată, la invitația sau împreună cu un prieten, chiar dacă asta aduce și o ceartă cu persoana iubită. Pentru nativii singuri, plecarea într-o călătorie sau participarea la un eveniment (inclusiv la un spectacol) pot aduce și întâlnirea cu Marea Iubire.