Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 27 august-2 septembrie 2018, Taur

oana-hanganu-horoscop-2708-209-TAURHoroscopul săptămânii 27 august-2 septembrie 2018 pentru zodia Taur le recomandă nativilor să amâne câteva zile călătoriile în străinătate sau să caute cât mai multe informații legate de cursurile pe care vor să le urmeze ori despre grupurile și cauzele pe care vor să le susțină.Taurii sunt foarte sensibili acum și pot reacționa emoțional, ajungând, de exemplu, să susțină, din convingere, o cauză, pentru ca, mai apoi, să descopere că aceasta era doar un paravan pentru interesele personale ale cuiva.
Importante sunt, în primele zile, și relațiile cu prietenii. Nativii care își ascultă intuiția vor ști să îi aleagă, din grupul de prieteni, pe cei adevărați.

Mijlocul săptămânii poate aduce încurcături legate de acte sau procese ori tensiuni în relația nativilor cu reprezentanți ai unor autorități. De exemplu li se vor cere acte pe care ei le-au pierdut, iar refacerea acestora înseamnă mult timp și ”multă alergătură”.

Ziua de joi este foarte bună pentru reluarea legăturii cu o rudă sau pentru rezolvarea unei probleme legate de casă ori de părinți. Norocoasă poate fi ziua de joi pentru nativii interesați să cumpere sau să vândă o casă.

Vineri, Luna ajunge în zodia Taur și acționează în echipă cu Uranus, planeta Surprizelor. Mai mult, e în armonie cu Saturn și tot acest context favorizează călătoriile și relațiile cu persoane din străinătate.

Vineri seara, Soarele aflat în sectorul Iubirii din astrogramă este în armonie cu Luna aflată în zodia lor, așa că Taurii întâmpină weekend-ul cu…noroc în dragoste!
Norocul în dragoste îi vizează și pe cei singuri, care se pot îndrăgosti la prima vedere! Sau pot avea o simplă, dar pasională aventură.

În weekend, norocul nu dispare, dar ”toanele” sau încăpățânarea nativilor care vor ca toate să se întâmple în ritmul dorit de ei pot provoca probleme în cuplu.
Din fericire, se poate trece peste acestea, dar ar fi bine ca Taurii să se gândească mai mult la dorințele partenerului de viață sau măcar să-i dea impresia că îl ascultă…