Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 27 august-2 septembrie, Vărsător

oana-hanganu-horoscop-2708-209-VARSATORHoroscopul săptămânii 27 august -2 septembrie 2018 pentru zodia Vărsător aduce vești bune în plan financiar. După Luna Plină care a avut loc în ”casa Banilor” din astrogramă și le-a sporit norocul, Vărsătorii încep săptămâna cu Luna și Neptun acționând în echipă în același sector: cel al banilor.
Deci, Vărsătorii pot primi mai mulți bani la serviciu sau își pot găsi un job mai bine plătit. Dar prezența lui Neptun în ”casa Banilor” le recomandă nativilor să aibă grijă unde își țin banii și să nu fie foarte încântați de ofertele de afaceri sau de muncă pe care le primesc, înainte de a analiza, în liniște, toate detaliile.

Miercuri va fi o zi bună pentru cei care recapitulează materia pentru un examen, dar nu și pentru cei care trebuie să facă rost de un document sau trebuie să refacă un act, o statistică, un raport etc la actualul job. Nu sunt foarte atenți și pot pierde din vedere detalii importante sau au multe drumuri de făcut pe la mai multe instituții.

Din fericire, mijlocul săptămânii aduce comunicare excelentă în cuplu sau încercarea ambilor parteneri de a rezolva probleme vechi sau de a trece peste neînțelegeri, reproșuri, gelozii etc.

Vineri, familia este prioritatea Vărsătorilor și s-ar putea ca unii nativi să își ia o zi liberă pentru a ajuta o rudă, pentru a pregăti un eveniment de familie sau pentru  a se ocupa mai mult de diferite chestiuni administrative.

Sâmbătă, familia îi va susține financiar pentru a-și lansa un proiect, un produs sau o afacere sau pentru a se înscrie la un curs.
Seara va fi perfectă pentru cuplurile care vor să reaprindă flacăra pasiunii sau pentru partenerii care au stat, prea mult timp, despărțiți și acum decid că trebuie să mai dea o șansă relației.

Duminică, Luna va intra în ”casa Iubirii și a copiilor” din astrograma lor, iar timpul pe care Vărsătorii îl vor petrece alături de cei dragi va consolida familia și va întări relația dintre părinți și copii.