Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 29 august 2018

oana-horoscop-29-august-2018Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 29 august 2018. Conjunctura astrală de astăzi ne îndeamnă să nu ne lăsăm învinși de obstacole, întârzieri sau de critici și, în cazul unor eșecuri, să nu dăm vina pe alții.

În același timp, trebuie să avem așteptări realiste și să nu fim excesiv de critici cu ceilalți sau cu noi înșine.
În relațiile de cuplu, reproșurile, dar și glumele trebuie făcute cu atenție pentru că din cauza lor se poate ajunge la neînțelegeri și certuri.
Iar toate acestea, pentru că Luna se află în zodia Berbec și formează un aspect tensionat cu Saturn, aflat în Capricorn.
Aspectul amintit îi favorizează, însă, pe cei care își îndeplinesc la timp obligațiile iar, în relații, își doresc stabilitate și nu neapărat ”artificii”.

Ce anunță horoscopul zilei de 29 august 2018 pentru zodii:
Berbecii trebuie să se adapteze la ritmul echipei și, în cazul în care proiectul la care lucrează are succes, să nu își asume toate meritele, iar în cazul unui eșec, să nu dea vina doar pe alții.

Taurii nu sunt în formă și nici chef de glume n-au. Au, însă, toane și, din cauza asta, nu sunt foarte ”populari” la serviciu sau la școală sau în cercul de prieteni.

Gemenii ar trebui să-și facă o lista de priorități pentru că, altfel, intră în panică. Au multe de plătit și banii nu le ajung sau nu se pot baza pe partener.

Racii vor să aibă succes în carieră, de dragul familiei, căreia să îi asigure totul. S-ar părea, însă, că familia ar prefera să petreacă mai mult timp împreună.

Leilor le place să-și spună punctul de vedere, să comenteze situații, persoane, vești etc. Azi au mai mult de câștigat dacă sunt mai discreți și mai tăcuți…

Pentru Fecioare, dezamăgirile sunt legate de atitudinea partenerului. În relațiile aflate la început, de impresia că partenerul ”grăbește lucrurile”.

Balanțele care vor să se mute sau să-ți cumpere o casă caută alte oferte, chiar și după ce ajung la un consens cu partenerul.

Scorpionii pot renunța la un job foarte bun doar pentru că nu le convine programul de lucru sau pentru că drumul  îi obosește.

Săgetătorii se pot certa cu persoana iubită din cauza banilor, dacă aceasta le cere socoteală sau le reproșează că sunt cheltuitori.

Capricornii trebuie să nu mai preia din sarcinile altora doar pentru a păstra armonia în familie sau, în afaceri, pentru a nu-și supăra colaboratorii.

Vărsătorii au acte de recuperat, de completat, de expediat, de refăcut, dar sunt cam grăbiți sau obosiți și nu se pot concentra pe detalii.

Peștii care sunt nemulțumiți de situația lor financiară ar trebui să ia în calcul și schimbarea domeniului de activitate.