Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 30 august 2018

oana-horoscop-30-augustHoroscop Oana Hanganu pentru ziua de 30 august 2018. Armonia dintre Lună și Mercur ne ajută în comunicarea cu ceilalți, iar Marte, acum acționând direct în Capricorn, ne aduce ambiție și energie. Astfel, din punct de vedere profesional, fiecare zodie primește ajutor din partea astrelor, cu condiția ca nativii să-și păstreze realismul atunci când fac planuri sau cereri.


În plan personal, opoziția dintre Lună și Venus anunță posibile tensiuni în relații din cauza orgoliului, grabei, superficialității sau din cauza unor reacții emoționale exagerate. Dar, cum Venus se află în zodia Mariajului, iubirea este cheia problemelor din cuplu și, cu înțelegere și tact, armonia poate fi refăcută.

Ce anunță horoscopul zilei de 30 august 2018 pentru zodii:

BERBEC
Berbecii sunt remarcați de șefi pentru că reușesc să ducă la bun sfârșit tot ce au de făcut și chiar să-i ajute și pe alții. În cuplu, pot fi lămurite probleme mai vechi și se pot ”demonta” suspiciuni neîntemeiate sau, după caz, pot fi rostite convingătoare declarații de dragoste. Singura condiție este ca nativii să-și facă timp și să asculte ce are partenerul de spus.

TAUR
Taurii care vor să  cumpere, să închirieze sau să vândă o casă au noroc. Succes au și cei care trebuie să rezolve probleme administrative dar, pentru asta, trebuie să se înarmeze cu răbdare: pot apărea mici încurcături care să îi scoată din sărite. La serviciu s-ar putea ca lumea să nu prea observe cât de bine își fac ei treaba, deci să nu se aștepte să fie recompensați.

GEMENI
De obicei, Gemenii se pot concentra pe mai multe proiecte sau sarcini în același timp. Astăzi, însă, vor fi nevoiți să aleagă și chiar să renunțe la câteva, din cauza lipsei de bani sau din cauza unor colaboratori care părăsesc echipa. Tensiunile din viața profesională se pot răsfrânge și asupra relației de cuplu, așa că azi ar trebuie evitate discuțiile pe teme sensibile.

RAC
Ziua de astăzi este foarte bună în plan profesional: Racii pot primi o mărire de salariu, un job mai bun sau au succes în proiectele și afacerile personale. Iar dacă au senzația că partenerul nu le împărtășește bucuria succesului, ar trebui să încerce să ”repare” greșeala de a-l fi neglijat, de multe ori, în timp ce se concentrau pe  carieră.

LEU
Pentru Lei, ziua este norocoasă: unii dintre ei îmbină plăcutul cu utilul și pleacă într-o călătorie în interes profesional, alți iau parte la un eveniment unde își fac noi prieteni. Unii își găsesc un job nou, în care și pot pune în valoare creativitatea, alții sunt pur și simplu mulțumiți că au un loc de muncă unde sunt apreciați, respectați și corect recompensați.

FECIOARĂ
Astăzi, nemulțumirile Fecioarelor ar putea fi legate de bani pentru că au chef de cumpărături și de distracție, mai ales dacă au și ceva de sărbătorit. Dar, alegând cuvintele potrivite, vor putea să-și ”transforme” partenerul în sponsor generos pentru ideile și proiectele lor. Seara va fi una magică: afecțiune și multă pasiune. Noroc au și nativii singuri!

BALANȚĂ
Balanțele singure se pot îndrăgosti dar  bine să nu-și facă iluzii prea devreme. În cuplu, armonia poate fi tulburată de gelozia partenerului sau de toanele nativilor. În plan profesional, Balanțele pot primi oferte de colaborare sau, la serviciul actual, li se cere să se implice în noi proiecte de care, însă, la început, nu vor fi prea încântate.

SCORPION
Scorpionii ar trebui să își ia o zi liberă, să se odihnească, să se plimbe sau să-și petreacă ziua acasă, cu cei dragi, îngrijindu-se mai mult de sănătate sau pur și simplu reîncărcându-și bateriile. Dar, dacă trebuie să meargă a serviciu, măcar să nu exagereze cu munca: să-și facă strict treaba lor, fără să se implice în sarcini care îi privesc pe alții!

SĂGETĂTOR
Săgetătorii singuri își pot întâlni marea iubire, iar cei care au o relație se vor bucura de afecțiune și atenție din partea persoanei iubite. Relația cu copiii va fi, de asemenea, armonioasă. La serviciu, nativii vor fi apreciați nu doar pentru talentul de  a găsi mereu soluții ingenioase, ci și pentru simțul umorului și farmecul lor personal, irezistibil.

CAPRICORN
Capricornii pot primi un credit pentru o casă. Cei care vor să-și reamenajeze actuala locuință, pot primi un cadou valoros de la o rudă sau o sumă de bani care să acopere o parte din cheltuieli. La serviciu, șansa nu le surâde, încă, în plan financiar. Au multe de făcut dar mai au de așteptat până să fie premiați pentru meritele lor.

VĂRSĂTOR
În plan personal, Vărsătorii au parte de o zi foarte bună: pot discuta, cu partenerul de viață, despre relație, pot trece peste vechi tensiuni sau pot face planuri de viitor, în special legate de casă și copii. La serviciu, e bine să nu comenteze deciziile șefilor nici măcar cu colegii în care au încredere. S-ar putea ca vorbele lor să fie ”transmise mai departe”…

PEȘTI
Peștii pot primi un bonus, un job mai bun sau pot afla că în curând vor fi promovați. În plan sentimental, ziua este foarte bună pentru nativii singuri care, prin intermediul unui prieten, pot întâlni o persoană care să le cucerească atenția și, în timp, inima. În cuplu, doar cheltuielile excesive ale nativilor pot provoca discuții tensionate.