Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 31 august 2018

oana-hanganu-horoscop-31-augustHoroscop Oana Hanganu pentru ziua de 31 august 2018.
Vara se încheie frumos: astrele ne-au pregătit o zi norocoasă! Trebuie doar să ne folosim cu înțelepciune toate resursele, să respectăm regulile și să ”prindem din zbor” șansele care pot să apară pe neașteptate!
Luna și Uranus, planeta Surprizelor, se află în zodia Taur și sunt în armonie cu Soarele, aflat în zodia Fecioară și cu Saturn, planeta Responsabilității și maturității, aflată în zodia Capricorn.


Ce anunță horoscopul zilei de 31 august 2018 pentru zodii:

BERBEC
Pentru Berbeci, surprizele pot să apară în plan financiar pentru că și Luna, și Uranus, (planeta Schimbărilor neașteptate) acționează în ”casa Banilor” din astrograma lor. Ziua este norocoasă și pentru cei care își caută un loc de muncă mai bine plătit.

TAUR
Taurii sunt vedetele zilei: astrele sunt de partea lor și le aduc nu doar noroc  în dragoste, ci și succes în plan profesional, invitații-surpriză ori șanse neașteptate de a pleca în călătorie, în locuri frumoase ori interesante.

GEMENI
Gemenii se pot baza pe ajutorul rudelor dacă trebuie să rezolve o problemă urgentă. În plan sentimental, ziua poate aduce tentații. În cuplu e o zi potrivită pentru discuții pe teme serioase, cum ar fi cumpărarea unei case ori oficializarea relației.

RAC
Racii își pot face prieteni noi printre oameni importanți sau interesanți și, peste un timp, aceștia vor juca un rol important în cariera lor. Deci e bine să onoreze invitațiile primite, chiar dacă partenerul ar prefera o seară liniștită, în doi.

LEU
Leii sunt norocoși: sunt în centrul atenției, au șefii de partea lor și nici de admiratori nu duc lipsă. Nici de bani n-ar trebui să se plângă, dar ”în domeniul” acesta,  nu le-ar strica un pic de prudență! Altfel, în weekend vor sta acasă…

FECIOARĂ
Dimineață, Fecioarele trebuie să evite discuțiile despre bani, pentru a nu se certa cu partenerul. În rest, ziua este perfectă pentru călătorii sau distracție alături de copii.  Norocul le surâde și Fecioarelor care vor să câștige bani dintr-un hobby.

BALANȚĂ
Ziua de azi le aduce vești bune Balanțelor care au nevoie de un împrumut sau celor care vor să obțină o bursă de studii. În familie sunt posibile surprize plăcute în plan financiar. De exemplu, partenerul este promovat și primește un salariu mai bun.

SCORPION
Scorpionii singuri își pot întâlni sufletul-pereche sau vor să se întoarcă la un fost partener dar au surpriza ca acesta să nu mai fie ”disponibil”. În cuplu, pasiunea și gelozia ”merg mână în mână”. În afaceri, neîncrederea împiedică succesul.

SĂGETĂTOR
Săgetătorii își găsesc un job mai bun sau sunt promovați dar s-ar putea să aibă un nou program de lucru ori să fie nevoiți să se mute în altă localitate. Iar astfel de schimbări nu vor fi pe placul familiei. În cuplu, banii pot fi motiv de ceartă.

CAPRICORN
Capricornii care își doresc să devină părinți pot primi vești foarte bune. Cei singuri au noroc în dragoste și își pot întâlni jumătatea. În cuplu, nativii au parte de declarații sau de daruri-surpriză. În plan profesional, au succes pentru că știu ce vor.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii primesc vești de la rude sau rezolvă, în sfârșit, o problemă patrimonială. Nativii îndrăgostiți vor să se căsătorească, iar cei singuri, visează la partenerul ideal. În cuplu se fac planuri de viitor sau calcule pentru cumpărarea unei case.

PEȘTI
Peștii sunt foarte convingători și îi cuceresc pe cei din jur nu doar cu ideile și cunoștințele lor, ci și cu farmecul personal și eleganța de care dau dovadă. Așa că nu-i de mirare că nativii singuri au șanse foarte mari să își întâlnească marea iubire.