Horoscop de weekend Oana Hanganu. Află cum începi prima lună de toamnă!

oana-hanganu-horoscop-1-2-septembrieHoroscop de weekend Oana Hanganu:
1-2 septembrie 2018.
Berbecii nu se uită la bani când vor să impresioneze pe cineva, Peștii n-au chef să stea în casă, iar Taurii ar prefera să plece pe o insulă pustie.  Află cum începi prima lună de toamnă, în funcție de zodie!
În acest weekend, Luna este în armonie cu Pluton și Marte, dar nu și cu Jupiter și Mercur. Venus se află în zodia Mariajului, iar Soarele, în semnul Fecioarei.

Iată cum sunt influențate zodiile de conjunctura astrală amintită:

BERBEC
Berbecii vor să impresioneze! Și, dacă pentru asta trebuie să ofere daruri sau să-și cumpere ceva nou pentru a fi ”la 4 ace”, nu se uită la bani! Riscul este ca luni dimineață să aibă nevoie de un împrumut și să n-aibă prea mari sorți de izbândă. Mai bine ar fi mai cumpătați!

TAUR
Taurii au nevoie de momentele lor de liniște și singurătate și ar prefera să-și ia valiza și să plece ”pe o insulă pustie”. Familia are, însă, o agendă clară (de exemplu, o nuntă sau o aniversare) și, dacă n-au altă scuză, unii nativi vor invoca o călătorie urgentă, în interes profesional.

GEMENI
Gemenii au, în acest weekend, ”ochi alunecoși și inimă zburdalnică”, iar asta le poate da viața peste cap. Cei singuri se îndrăgostesc la prima vedere, iar Gemenii care au o relație riscă să-și supere partenerul cu dorința de a glumi și flirta sau cu nevoia de ”spațiu” și de ”libertate”.

RAC
Racii vor să călătorească, să cunoască ”lume nouă”, să afle lucruri noi și ”să iasă din casă”! Tocmai ei, care, de obicei, se simt perfect în mediul lor, cu tabieturile lor! Partenerul de viață poate fi luat prin surprindere de această nouă atitudine,  dar va fi încântat de schimbare.

LEU
Leii care merg la serviciu ar face bine să nu-și contrazică și să nu-și critice șefii. ”Cu mănuși” ar trebui să se poarte și cu colegii care se numără printre ”favoriții” celor din conducere. În plan sentimental, sunt foarte deschiși la nou și receptivi la frumos. În cuplu, se fac declarații și planuri.

FECIOARĂ
Fecioarele se întâlnesc cu prietenii, primesc oaspeți sau pleacă într-o călătorie cu partenerul de viață. E ”sezonul” lor și vor să trăiască fiecare clipă frumos! Nativii care își doresc o mărire de salariu sau o  schimbare majoră în plan profesional pot avea, în acest weekend, o mare surpriză!

BALANȚĂ
Pentru Balanțe, weekend-ul vine cu surprize în plan financiar sau cu vești de la cineva din străinătate. Este o perioadă bună pentru nativii care vor să studieze ori să lucreze în altă țară. De asemenea, e o perioadă cu noroc ”legat de” călătorii (de exemplu, o vacanță drept cadou sau premiu).

SCORPION
Scorpionii vor să discute cu partenerul despre viitorul copiilor, despre școală sau alte probleme care se referă la aceștia. Sau vor să discute despre viitorul relației. Important este să aleagă momentul potrivit și mai ales să nu încerce să-și impună, cu orice preț, punctul de vedere. Și să critice mai puțin!

SĂGETĂTOR
Săgetătorii primesc bani sau vești bune despre job, salariu sau alte beneficii materiale pe care le merită, de altfel, din plin. Toate acestea vor influența, în bine, și atmosfera din familie. Duminică va fi o zi perfectă pentru a fi petrecută în compania partenerului sau, după caz, a noii ”cuceriri”.

CAPRICORN
Capricornii care au copii se vor bucura de fiecare clipă pe care o vor petrece în compania acestora. Vor renunța la masca de oameni reci și duri și se vor distra de minune. Weekend-ul vine cu noroc și pentru cei care vor să-și consolideze relația de iubire, dar și pentru cei care își caută ”sufletul pereche”.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii își fac timp pentru vizite la rude, pentru evenimente de familie sau pentru ”chestiuni” administrative și gospodărești. Unii dintre ei sunt gazde perfecte pentru prieteni pe care nu i-au mai văzut de mult timp, iar alții ies în oraș cu partenerul și copiii. E un weekend perfect pentru a fi petrecut ”în familie”.

PEȘTI
Peștii n-au chef să stea în casă și, dacă partenerul preferă să se odihnească, ei se întâlnesc în oraș cu prietenii sau nu ratează evenimentele la care au fost invitați. Cei care n-au nimic trecut în agendă, se hotărăsc să plece, chiar și singuri, într-o scurtă călătorie sau hoinăresc, ore în șir, prin magazine.