Horoscop Oana Hanganu pentru luna septembrie 2018, Balanță

oana-hanganu-horoscop-septembrie-balantaHoroscopul lunii septembrie pentru zodia Balanță le recomandă nativilor să profite de prezența planetei Comunicării în sectorul Prietenilor, până în data de 6 septembrie.
Din 6 septembrie, Mercur va intra în zodia Fecioară, alături de Soare și, până în 23 septembrie vor acționa în ”casa Trecutului și a secretelor” din astrograma Balanțelor.

Pentru acestea, perioada amintită va fi potrivită pentru studii, cercetare, informare,  pentru rezolvarea restanțelor, pentru comunicarea cu posibili colaboratori, pentru pregătirea de noi proiecte.
Abia după ce Soarele va intra în Balanță, în 23 septembrie, va începe o perioadă bună pentru noi proiecte sau noi relații.

Luna Nouă din 9 septembrie va fi, pentru Balanțe, un moment potrivit pentru ”limpezirea” unor situații neclare, atât în plan personal, cât și profesional.
Va fi, de asemenea, un moment pefect pentru relaxare, meditație, dar și pentru renunțarea la obiceiuri care nu fac decât să le consume resursele. Inclusiv la obiceiul lor de a tot amâna lucrurile și de a pierde, în felul acesta, timp și ocazii.
Tot în ziua de 9 septembrie, Venus, planeta Iubirii va intra în zodia Scorpion. Până atunci, Venus se va afla în zodia Balanță. Află aici ce înseamnă Venus în Balanță pentru fiecare zodie!

În plan financiar, luna septembrie ar trebui să fie un excelentă, pentru că, din 9 septembrie, Balanțele vor ”găzdui” în ”casa Banilor” din astrogramă, 2 ”benefici”: Jupiter și Venus (planeta care, de altfel, le patronează).

Dar, cum Saturn, planeta Responsabilității, revine la mersul direct în ziua de 6 septembrie în sectorul Casei și Familiei din astrograma Balanțelor, s-ar putea ca resursele financiare ale acestora să fie îndreptate către casă și familie.

Unele Balanțe își vor cumpăra, în sfârșit, o casă, altele vor avea nevoie de bani pentru lucrări de reparații, amenajare sau decorare. Unele Balanțe vor cheltui bani pentru procese legate de moșteniri, altele își vor ajuta părinții sau vor începe o afacere de familie.
În primele 10 zile din septembrie există și riscul unor certuri cu rudele, cât timp planeta Războiului se va afla în sectorul Familiei, alături de Saturn.

Din 11 septembrie, Marte va intra în sectorul Iubirii din astrograma Balanțelor. Sub influența acestei planete., Balanțele își vor schimba atitudinea și nu vor mai dori, cu orice chip, să păstreze armonia sau echilibrul în cuplu. Deci nu vor mai ceda așa de ușor și vor spune exact ce își doresc.

Dar Marte este considerat și ”planeta Pasiunii”, iar pentru multe cupluri, prezența sa în sectorul Iubirii va avea un efect benefic.
Pentru Balanțele singure, prezența lui Marte în casa Iubirii poate avea un efect pozitiv pentru că le va spori magnetismul personal și le va da curajul de a face primul pas într-o relație pe care și-o doresc.

În 22 septembrie, planeta Mercur va intra în zodia Balanță și va fi urmată, a doua zi, de Soare. Astfel, în ultima săptămână din septembrie, Balanțele vor deveni vedetele zodiacului și vor avea succes și noroc.

Iar Luna Plină din data de 25 septembrie le poate ajuta pe cele singure să-și întâlnească sufletul pereche. În cuplu, poate aduce motive de mulțumire și împlinire.
Luna Plină din 25 septembrie va avea lor în sectorul Mariajului din astrograma Balanțelor și, în cazul relațiilor care trec printr-o perioadă mai critică, poate fi un moment de răscruce, de decizii foarte ferme, pe care nativii vor avea puterea să le pună în aplicare.