Horoscop Oana Hanganu pentru luna septembrie 2018, Berbec

oana-hanganu-horoscop-septembrie-berbecHoroscopul lunii septembrie 2018 pentru zodia Berbec pune accent, mai întâi, pe carieră și bani, iar în ultima săptămână, pe relații.
În ziua de 23 septembrie Soarele va ajunge în Balanță și în sectorul Parteneriatelor din astrograma generală a nativilor Berbec.

Schimbări în plan profesional pot să apară din prima săptămână, dar oferte importante pot veni în jurul datei de 9 septembrie. Atunci va fi Lună Nouă loc în sectorul Profesiei din astrograma Berbecilor.

La actualul job Berbecii pot obține o promovare sau o mărire de salariu pentru că de partea lor se vor afla Mercur, ajuns în sectorul Profesiei (din 6 septembrie) și Saturn, revenit la mersul direct în aceeași zi, în sectorul Carierei din astrograma lor.

În plus, cei care vor să ceară o mărire de salariu sau vor să contacteze o anumită firmă pentru care vor să lucreze ar trebui să profite de primele 10 zile din lună, cât timp în sectorul Carierei din astrogramă se va mai afla planeta Acțiunii, Marte.

În 11 septembrie, Marte va intra în zodia Vărsător și îi va mobiliza pe unii Berbeci să se alăture unor grupuri sau organizații care au aceleași interese, să susțină anumite cauze ori să lupte pentru un ideal.
Pe alții, îi va ajuta să își extindă cercul de prieteni, să fie activi pe rețelele de socializare și mai ales să nu renunțe la visele lor, oricât de multe piedici s-ar afla în drumul lor.

Ultima săptămână a lunii septembrie va fi deosebit de importantă în plan relațional.
Din 23 septembrie, Soarele se va afla în zodia Balanță, alături de planeta Mercur.
Unii nativi se vor căsători în această perioadă, alții își vor întâlni viitorul partener de viață, în timp ce alți nativi se vor concentra pe relațiile de muncă pentru că Berbecii au și un marcaj foarte puternic pe casa Carierei, până la sfârșitul anului.
Și, cum luna septembrie se anunță a fi foarte ”prietenoasă” cu toate zodiile, e bine ca acum Berbecii să își consolideze statutul profesional și relațiile cu șefii sau cu principalii colaboratori.

În plan personal, prezența planetei Iubirii, Venus, în sectorul Relațiilor din astrogramă, până în data de 9 septembrie, le poate fi de mare ajutor nativilor singuri care își caută jumătatea, dar și celor care vor să aducă în cuplu mai multă armonie și afecțiune.

Din 9 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpion, iar asta înseamnă, pentru viața sentimentală a Berbecilor, mai multă pasiune dar și mai multă gelozie.

În data de 25 septembrie va fi Lună Plină, în zodia Berbec. Aceasta va fi un moment de mari satisfacții și împliniri pentru mulți nativi, iar pentru alții, va fi un moment de auto-evaluare și de decizii pe termen lung.

La momentul de Lună Plină, în zodia Berbec se va afla și asteroidul Chiron, care este supranumit, în astrologie, ”vindecătorul”. Chiron îi poate ajuta pe nativi să ”facă pace cu trecutul”, să ierte și să uite, să aprecieze ceea ce au acum, în viața lor și să se concentreze pe prezent și pe viitor.