Horoscop Oana Hanganu pentru luna septembrie 2018, Capricorn

oana-hanganu-horoscop-septembrie-capricornHoroscopul lunii septembrie 2018 pentru zodia Capricorn anunță succes în carieră și, pentru unii nativi, o idilă la serviciu, în prima decadă a lunii septembrie, dar și călătorii în străinătate sau interes pentru studii.
Capricornii sunt foarte serioși, maturi și responsabili, iar prezența lui Marte (planeta Acțiunii) în zodia lor îi poate ajuta să își asume riscul unor mari schimbări și, dacă vor, să se îndrepte spre domeniile de care sunt pasionați cu adevărat.

Mulți Capricorni vor avea curajul să renunțe la o afacere, la un loc de muncă, la un proiect, la o colaborare, pentru că vor dori să studieze, să se perfecționeze ori să își construiască o nouă carieră, într-un nou domeniu, de care sunt cu adevărat pasionați.

Iar revenirea planetei Saturn la mersul direct în zodia lor, în data de 6 septembrie, îi va ajuta foarte mult, pentru că le va aminti că sunt responsabili în primul rând față de propria viață și propriul destin și că trebuie să facă schimbările pe care și le doresc cu adevărat.

Luna Nouă din data de 9 septembrie, care va avea loc în zodia Fecioară, va fi un moment potrivit pentru decizii și schimbări de acest fel, mai ales că în zodia Fecioară se va afla, între 6 și 22 septembrie, și planeta Comunicării, Mercur.
În aceeași zi, planeta Venus va intra în zodia Scorpion și în sectorul Prietenilor din astrograma Capricornilor. Până în ziua de 9 septembrie, Venus se va afla în zodia Balanță. Află aici ce înseamnă Venus în Balanță pentru fiecare zodie!
Capricornii trec printr-o perioadă de mari transformări,  pentru că în zodia lor se află nu doar planeta Saturn, ci și Pluton, planeta Transformării.
În plus, așa cum spuneam, în primele 10 zile din septembrie, în zodia lor se va afla și planeta Marte.

În ziua de 11 septembrie, Marte va intra în zodia Vărsător și va acționa în ”casa Banilor” din astrograma Capricornilor, ajutându-i pe nativi să găsească surse suplimentare de venit și să își apere foarte eficient interesele financiare.

În ziua de 22 septembrie, planeta Mercur va intra în zodia Balanță și în sectorul Carierei din astrograma Capricornilor. Aici va ajunge, în 23 septembrie, și Soarele.
Astfel, în ultima săptămână din septembrie, atenția nativilor se va îndrepta spre Carieră și succesul nu se va lăsa așteptat.
Mercur îi va ajuta să se promoveze și să se facă remarcați, respectați și apreciați la locul de muncă și în comunitatea profesională, iar Soarele, aflat în casa Carierei, le va aduce oportunități și succes.

Succesul obținut de Capricorni în plan profesional va schimba în bine și atmosfera din familie, mai ales dacă nativii vor fi cu adevărat pasionați de munca lor dar vor reuși să își administreze timpul să să nu-i neglijeze pe cei dragi.

Luna Plină din 25 septembrie va avea loc în sectorul Casei și Familiei din astrogramă și va fi un moment potrivit pentru cumpărarea unei case, pentru schimbarea locuinței, pentru afaceri sau evenimente de familie.
În această perioadă, mulți nativi Capricorni vor decide că e momentul să ”se așeze la casa lor”.