Horoscop Oana Hanganu pentru luna septembrie 2018, Fecioară

oana-hanganu-horoscop-septembrie-fecioaraHoroscopul lunii septembrie 2018 pentru zodia Fecioară anunță succes, schimbări pozitive și noroc în plan personal: Soarele se va afla în această zodie până în ziua de 23 septembrie. Din 23 septembrie, Soarele se va muta în zodia Balanță și atenția nativilor se va muta spre resursele financiare.


Din 6 septembrie, în Fecioară se va afla, alături de Soare, și Mercur, planeta care patronează această zodie, iar această ”combinație astrală” va aduce mari șanse pentru nativi.
În plus, îi va ajuta să comunice foarte bine cu cei din jur, să aibă întotdeauna argumente solide și, în cazul unor negocieri, să obțină ceea ce vor.

Dar, în același timp, le va accentua spiritul critic, atenția la detalii, precum și dorința de a avea, întotdeauna, ”ultimul cuvânt”. Și, de aici, posibile tensiuni în cuplu, mai ales că planeta Saturn va reveni la mersul direct în sectorul Iubirii din astrograma lor, în ziua de 6 septembrie.

Din fericire, în ziua 9 septembrie, planeta Iubirii, Venus, va intra în sectorul Comunicării din astrograma Fecioarelor, iar soluțiile pentru detensionarea situațiilor vor fi mai ușor de găsit și de aplicat.
Prezența planetei Venus în sectorul Comunicării le va ”încuraja” pe Fecioare să-și exprime sentimentele, iar în plan financiar, le va aduce noroc din contracte avantajoase ori din călătorii în interes profesional.
Până în ziua de 9 septembrie, Venus se va afla în zodia Balanță. Află aici ce înseamnă Venus în Balanță pentru fiecare zodie!

În prima parte a lunii septembrie, mulți nativi Fecioară vor simți o acută nevoie de schimbare, iar Luna Nouă din 9 septembrie va favoriza schimbările în plan personal. Poate fi vorba de o simplă schimbare de look sau poate fi vorba de o schimbare mai profundă, care le va ajuta să aibă o altă atitudine față de partener sau o altă abordare în plan profesional.

Din 22 septembrie, norocul le va surâde în plan financiar: planeta Afacerilor și Comunicării, Mercur, va ajunge în zodia Balanță și în ”casa Banilor” din astrograma Fecioarelor.
În 23 septembrie, în zodia Balanță va ajunge și Soarele. Astfel, ultima săptămână din septembrie le poate aduce Fecioarelor mai mulți bani în cont!
Este vorba, în primul rând, de bani obținuți prin muncă proprie.  Acum nativii ar putea să își găsească un job mai bine plătit sau să-și convingă șefii că merită o mărire de salariu.

Mai mult, în data de 25 septembrie va fi Lună Plină, în zodia Berbec. Aceasta va activa ”casa Banilor altora” din astrograma Fecioarelor, care se referă la credite, burse, donații, moșteniri, finanțări, profit din afaceri, dar și la resursele financiare ale partenerului de viață.

Dar importantă este și prezența asteroidului Chiron în zodia Berbec, la momentul de Lună Plină. În astrologie, Chiron este supranumit ”Vindecătorul”, iar în cazul Fecioarelor, acesta poate schimba atitudinea nativilor față de bugetul familiei sau față de resursele partenerului.

Chiron le cere Fecioarelor să aprecieze generozitatea partenerului, dar să se bazeze  pe forțele proprii, iar în plan profesional, să aprecieze și avantajele ”colaterale” (de genul bonusuri sau comisioane sau chiar program de lucru favorabil), alături de salariu.