Horoscop Oana Hanganu pentru luna septembrie 2018, Gemeni

oana-hanganu-horoscop-septembrie-gemeniHoroscopul lunii septembrie 2018 pentru zodia Gemeni pune accent pe familie iar, din 23 septembrie, pe viața sentimentală a nativilor și pe relația lor cu copiii. Până în 23 septembrie, Soarele se va afla în zodia Fecioară și în sectorul Casei și familiei din astrograma lor, sector în care va ajunge, în data de 6 septembrie, și Mercur, planeta care îi patronează.

Soarele și Mercur vor favoriza comunicarea în familie, afacerile de familie, tranzacțiile imobiliare, dar în același timp vor modifica atitudinea nativilor față de cei dragi, în sensul că prietenii nu vor mai fi cei mai importanți, așa cum se întâmplă, de obicei, în cazul Gemenilor.

Aceștia vor începe să stea mai mult pe-acasă, vor prefera prezența familiei în locul prietenilor, se vor implica mai mult în treburile administrative și vor deveni mai atenți și mai înțelegători cu rudele mai în vârstă.

Luna Nouă din data de 9 septembrie va avea loc în sectorul Casei și familiei și, pentru Gemeni, va fi un moment foarte bun pentru rezolvarea unor probleme patrioniale sau pentru găsirea unei noi locuințe, pentru decizii privind o afacere de familie sau pentru lucrări de redecorare și reamenajare a casei. Pentru mulți nativi, această Lună Nouă poate aduce și întâlnirea cu viitorul partener de viață sau decizia de a se căsători cu persoana iubită.

Din 23 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanță și, timp de o lună de zile, va acționa în casa Iubirii din astrograma Gemenilor, aspect favorabil și pentru nativii care au o relație, dar și pentru cei singuri.

Dar, în prima parte a lunii septembrie, Gemenii trebuie să acorde o mai mare atenție sănătății, imaginii și stilului de viață, schimbările pozitive în acest sens fiind ”încurajate” din 6 septembrie, de intrarea planetei Venus în zodia Scorpion.
Până în 9 septembrie, planeta Venus se va afla în zodia Balanță. Află aici ce înseamnă pentru Gemeni prezența planetei Venus în zodia Parteneriatelor!

Tot în 6 septembrie, planeta Restricțiilor și Responsabilității, Saturn, va reveni la mersul direct și va influența situația financiară a nativilor și mai ales modul în care aceștia își gestionează banii.

Mulți nativi vor contribui mai mult la cheltuielile casei (de exemplu, cei care se angajează,  și, chiar dacă locuiesc cu părinții, încep să ”dea bani în casă” pentru cheltuielile curente sau cei care sunt căsătoriți, du mai mulți bani în casă pentru că partenerul rămâne fără loc de muncă sau are alte cheltuieli de făcut pentru cursuri ori pentru sănătate etc).
Atenție, până în 11 septembrie, banii pot fi motiv de ceartă în familie, pentru că planeta Marte se va afla în ”sectorul Banilor altora” din astrograma Gemenilor..

Din 11 septembrie, Marte va intra în ”sectorul Străinătății” și, până la sfârșitul lunii,  îi va încuraja pe Gemeni să facă primul pas în relații sau colaborări cu persoane și firme din străinătate și să călătorească mai mult și îi va ajuta pe cei care au de soluționat diferite probleme juridice ori trebuie să susțină diferite examene și teste.

Luna Plină din 25 septembrie va fi un moment bun pentru Gemenii care vor să își facă noi prieteni dar și pentru cei care vor să fie mai prezenți și mai respectați în rețeaua lor profesională.