Horoscop Oana Hanganu pentru luna septembrie 2018, Leu

oana-hanganu-horoscop-septembrie-leuHoroscopul lunii septembrie 2018 pentru zodia Leu anunță noroc în plan financiar, chiar din prima săptămână, când, în ”casa Banilor” din astrogramă, va ajunge, alături de Soare, planeta Comunicării și a afacerilor, Mercur.

Mai exact, planeta Mercur va intra în zodia Fecioară în data de 6 septembrie 2018.

În plus, Luna Nouă din data de 9 septembrie va avea loc în același sector din astrograma Leilor, aducându-le nativilor șansa de a-și suplimenta veniturile, de a primi un job mai bun, o promovare sau de a-și folosi într-un mod mai eficient resursele personale (de exemplu, un talent care poate deveni sursă de câștig).

Dar revenirea planetei Saturn la mersul direct în sectorul Profesiei din astrogramă, în data de 6 septembrie, le amintește Leilor că succesul durabil se obține doar prin multă muncă și că ”toate au un preț”. Iar în cazul lor, succesul profesional poate afecta viața personală.

Din fericire, în aceeași zi în care este și Luna Nouă (9 septembrie), în sectorul Familiei din astrograma Leilor va ajunge Venus, planeta Iubirii. Astfel, eventualele tensiuni dintre nativi și cei dragi vor putea fi evitate sau armonia se va reface foarte rapid.

Aflată în sectorul Familiei, planeta Venus va accentua și dorința nativilor de a avea o casă mai frumoasă și mulți dintre ei se vor muta, iar alții vor schimba ”decorul” din actuala locuință.
În astrologie, Venus este și ”Micul Benefic”, așa că și din punct de vedere financiar Leii vor avea motive de mulțumire în familie sau, la nevoie, vor primi sprijin din partea rudelor apropiate,
Până în ziua de 9 septembrie, Venus se va afla în zodia Balanță. Află aici ce înseamnă Venus în Balanță pentru fiecare zodie!

Totuși, din 11 septembrie, relația de cuplu poate trece prin momente de tensiune pentru că în sectorul Mariajului va ajunge Marte, ”planeta Războiului”.
Aflat în zodia Vărsător, zodie iubitoare de libertate, s-ar putea ca tensiunile să fie provocate de dorința de independență a unora dintre nativi sau de aparenta detașare și de tendința de a se considera ”centrul universului” și în familie.

Aflat în Vărsător, Marte poate pune presiune și pe relațiile de colaborare ale nativilor Leu și poate chiar duce la demisii, concedieri etc. Deci e bine ca nativii să nu se certe la serviciu și să nu răspundă la provocări!

În 22 septembrie, planeta Comunicării, Mercur, va intra în Balanță, unde va ajunge și Soarele, a doua zi. Astfel, în ultima săptămână din septembrie, Soarele și planeta Mercur vor acționa în sectorul Comuncării din astrograma Leilor. Aceasta va fi perioada cea mai potrivită pentru negocieri sau pentru lămurirea unor neînțelegeri, atât în cuplu, cât și în plan profesional sau chiar în relația cu prietenii.

Ultimul eveniment astrologic important din septembrie va fi Luna Plină, care va avea loc în zodia Berbec și în sectorul Străinătății din astrograma Leilor.
Această Lună Plină, din 25 septembrie,  le va purta noroc Leilor care vor să călătorească în străinătate sau celor care vor să se perfecționeze într-un anumit domeniu de activitate. Le va purta noroc, de asemenea, celor care au probleme juridice de rezolvat sau celor care vor să se stabilească în altă țară și celor care au relații (sentimentale, profesionale, de afaceri) cu persoane din străinătate.