Horoscop Oana Hanganu pentru luna septembrie 2018, Pești

oana-hanganu-horoscop-septembrie-pestiHoroscopul lunii septembrie 2018 pentru zodia Pești
le recomandă nativilor să profite de prezența Soarelui în zodia Fecioarei și în sectorul Parteneriatelor din astrograma lor, dacă vor să își găsească sufletul-pereche sau, după caz, să își consolideze relația ori să aibă mai mult succes în colaborările profesionale.


Soarele va acționa în sectorul Parteneriatelor din astrograma Peștilor până în data de 23 septembrie, iar din 6 septembrie, în acest sector va ajunge și planeta Comunicării, Mercur.

Soarele și Mercur îi vor mobiliza pe nativii singuri să iasă in casă și să ”socializeze”, iar Luna Nouă din data de 9 septembrie, care va avea loc în sectorul Mariajului din astrograma lor, poate fi, pentru mulți dintre ei, momentul întâlnirii cu viitorul partener de viață..
Pentru cupluri, Luna Nouă poate aduce un nou început sau, după caz, planuri de viitor, cum ar fi decizia clară de a oficializa relația sau de a avea un copil.

În primele zile din septembrie, planeta Venus se va afla în zodia Balanță și ar putea să le aducă Peștilor o iubire pasională, dar pentru că Neptun se află în zodia lor, ar fi bine ca nativii să nu își idealizeze partenerul și să nu-și facă iluzii prea devreme (Neptun este planeta Iluziilor și a deziluziilor). Află aici ce înseamnă Venus în Balanță pentru fiecare zodie!

Din 9 septembrie, Venus va intra în zodia Scorpion, unde se află și Marele Benefic Jupiter și le poate aduce nativilor o iubire ”de peste mări și țări”.
De altfel, și pentru relațiile stabile, norocul poate veni, în acest an, din străinătate. Mulți Pești vor călători sau  se vor muta împreună cu partenerul în altă țară.

Importantă va fi, din 11 septembrie, și prezența planetei Marte în zodia Vărsător și în ”casa Trecutului” din astrograma Peștilor. Marte în Vărsător îi va motiva pe nativi să rezolve situații și probleme din trecut, să se vindece de traume și să își găsească liniștea interioară.
În unele cupluri, însă, Marte aflat în Vărsător va scoate la lumină secrete din trecutul partenerului sau din trecutul nativilor și, de aici, posibile certuri.

Din 23 septembrie, Soarele se va afla în zodia Balanță și va acționa în ”casa Banilor altora” din astrograma Peștilor.
Acest sector se referă și la intimitate, senzualitate și sexualitate, iar mulți nativi vor reaprinde flacăra pasiunii în cuplu sau vor trăi pasiunea în relații secrete sau în scurte aventuri.

În plan financiar, Soarele aflat în Balanță le va aduce, Peștilor, avantaje prin alții, finanțări și cadouri, profit din afaceri sau comisioane din contracte, mai ales că în zodia Balanță se va afla și Mercur, planeta Afacerilor, din data de 22 septembrie.

Peștii chiar au noroc în plan financiar în septembrie! Pentru ei, Luna Plină din data de 25 septembrie va avea loc în ”casa Banilor” obținuți din muncă proprie. Unii Pești vor obține un job sau un salariu mai bun, iar alții vor găsi noi surse de venit, cel mai probabil transformând un hobby într-o afacere.