Horoscop Oana Hanganu pentru luna septembrie 2018, Săgetător

oana-hanganu-horoscop-septembrie-sagetatorHoroscopul lunii septembrie 2018 pentru zodia Săgetător le recomandă nativilor să nu rateze șansele în plan profesional pe care le aduce, pentru ei, Soarele aflat în zodia Fecioarei. Mai exact, până în 23 septembrie, Soarele se va afla în zodia Fecioarei și va acționa în ”casa Carierei” din astrograma Săgetătorilor.

Aici va ajunge, în ziua de 6 septembrie, și Mercur, planeta Afacerilor, Comunicării și Călătoriilor.
Mai mult, în același sector va avea loc și Luna Nouă din data de 9 septembrie.
Astfel, prima decadă a lunii septembrie le poate aduce Săgetătorilor un job nou, o promovare la actualul loc de muncă sau ambiție și determinare pentru a-și începe propria afacere.

Dar există și un risc pe care nativii ar trebui să nu-l piardă din vedere: ei pot rata sau pierde totul dacă sunt prea ”pretențioși”, prea dificili sau prea critici, dacă nu respectă întocmai regulile sau ierarhia sau dacă devin prea siguri pe ei și, din acest motiv, deranjanți pentru șefi.

În plan financiar, revenirea planetei Saturn la mersul direct în ”casa Banilor” din astrogramă (în data de 6 septembrie) anunță câștiguri financiare solide, dar numai prin multă muncă.
În același timp, Saturn aflat în sectorul Banilor anunță posibile cheltuieli necesare, pentru acoperirea unor datorii sau pentru onorarea unor obligații.
Saturn este planeta Responsabilității și va rămâne în ”casa Banilor” și în anul ce vine.
Deci, Săgetătorii ar trebui să fructifice la maximum șansele profesionale de acum, să își consolideze cariera și să își gestioneze cu atenție bugetul!
Luna septembrie este o lună foarte bună pentru toate zodiile. Din octombrie, va începe o nouă serie de tranzite retrograde și planurile personale vor fi mai greu e pus în practică.

În plan sentimental, în primele zile din septembrie, prezența planetei Iubirii în sectorul Prietenilor din astrogramă anunță, pentru cei singuri, o posibilă idilă cu un prieten sau o relație cu cineva cunoscut prin intermediul prietenilor.
În cuplu, se va pune accent pe comunicare, dar și pe socializare, așa că prietenii vor fi bine veniți ”la orice oră”. Până în ziua de 9 septembrie, Venus se va afla în zodia Balanță. Află aici ce înseamnă Venus în Balanță pentru fiecare zodie!

Din 9 septembrie, intrarea planetei Venus în zodia Scorpion va schimba lucrurile: Săgetătorii vor prefera să petreacă mai mult timp acasă, alături de partener și să păstreze discreția în ceea ce privește viața sentimentală.
Pentru cei singuri, intrarea lui Venus în Scorpion le poate aduce Săgetătorilor împăcarea cu o fostă iubire sau le poate aduce o aventură.

Un eveniment important va fi Luna Plină din data de 25 septembrie, care va avea loc în ”casa Iubirii” din astrograma Săgetătorilor.
În jurul acestei date, mulți nativi își vor întâlni sufletul-pereche, iar pentru cuplurile solide, evenimentul amintit poate veni cu vești foarte bune legate de un copil sau cu mai multă armonie și afecțiune.

În ultima parte a lunii septembrie, Săgetătorilor și se recomandă să ”iasă din casă” și să onoreze invitațiile pe care le primesc. În ziua de 23 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanță și în sectorul Prietenilor din astrograma Săgetătorilor, sector în care, se va afla deja Mercur, planeta Comunicării. Astfel, nativii își vor putea face noi prieteni dar, în același timp, vor putea începe afaceri cu prietenii sau vor fi ajutați de aceștia în carieră.