Horoscop Oana Hanganu pentru luna septembrie 2018, Scorpion

oana-hanganu-horoscop-septembrie-scorpionHoroscopul lunii septembrie 2018 pentru zodia Scorpion pune accent pe cercul de prieteni și pe rețeaua profesională a nativilor. Până în data de 23 septembrie, Soarele se va afla în zodia Fecioară și va dinamiza sectorul Prietenilor din astrograma lor
Mai mult, aici va ajunge, în 6 septembrie, și Mercur, planeta Comunicării.

Iar Luna Nouă din data de 9 septembrie va avea loc, de altfel, chiar în ”casa Prietenilor” din astrograma lor și va fi un moment excelent pentru extinderea cercului de prieteni. Va fi se asemenea, un moment foarte bun pentru noi planuri de viitor sau pentru noi proiecte profesionale pe care Scorpionii ar putea să ”le pună la cale” cu prietenii lor.

În plan sentimental, în prima săptămână luna din septembrie, mulți Scorpioni vor avea nostalgii sau regrete legate de o fostă iubire, iar alții se vor implica în relații secrete sau vor prefera discreția legată de viața lor amoroasă. Iar asta, pentru că planeta Iubirii se va afla în ”casa Trecutului și a Secretelor” din astrograma lor. Află aici ce înseamnă Venus în Balanță pentru fiecare zodie!

Din 9 septembrie, planeta Iubirii, Venus,  va intra în zodia lor și le va spori încrederea în farmecul personal, dar și norocul în iubire.
La serviciu, vor fi admirați și ajutați, iar în cuplu, vor avea parte de mai multă afecțiune pentru că și ei vor oferi mai multă afecțiune.
Cei singuri vor atrage iubirea în viața lor și s-ar putea ca aceasta să se întâmple cu ajutorul unui prieten.

În relațiile cu familia, însă, ar putea să apară probleme, începând din data de 11 septembrie. Atunci, Marte (considerat ”planeta Războiului”) va intra în zodia Vărsător și în sectorul Casei și familiei din astrograma Scorpionilor. Pentru unii nativi, asta poate să însemne un proces pentru o casă ori pentru o moștenire sau pur și simplu neînțelegeri cu o rudă.

Totuși, Marte (care este considerat și ”planeta Acțiunii”) aflat în Vărsător poate avea și efecte pozitive. De exemplu, îi va motiva pe unii Scorpioni să înceapă demersurile pentru a-și cumpăra o casă ori le va da energia necesară pentru a face ample lucrări de reparații sau renovare.

Ultima săptămână din septembrie le poate aduce Scorpionilor o ofertă foarte bună de muncă sau vești bune de la actualul job, în special în jurul datei de 25 septembrie, când va fi Lună Plină  în sectorul Profesiei din astrograma lor.

Dar, pentru că, din 23 septembrie, Soarele va acționa împreună cu planeta Mercur în ”casa Secretelor” din astrograma lor, e bine ca nativii să analizeze foarte bine orice ofertă primită și orice contract, înainte de a lua orice decizie.
Această atenționare este necesară și pentru că din 6 septembrie, Saturn, Planeta Responsabilității, revine la mersul direct în zodia Capricorn și în sectorul Comunicării, contractelor și afacerilor din astrograma lor.

Totuși, cel mai bine ar fi ca în ultima săptămână din septembrie, Scorpionii să se odihnească, ”să își încarce bateriile” și să se pregătească pentru luna octombrie. Pentru ei, octombrie va fi, cu adevărat, ”o lună plină”.