Horoscop Oana Hanganu pentru luna septembrie 2018, Taur

oana-hanganu-horoscop-septembrie-taurHoroscopul lunii septembrie 2018 pentru zodia Taur pune accent pe viața personală a nativilor, influențată, până în ziua de 23 septembrie, de prezența Soarelui în zodia Fecioară și în sectorul Iubirii și al copiilor din astrograma lor.

Din 6 septembrie, Soarelui i se va adăuga și planeta Comunicării, Mercur, astfel că în cuplu se vor putea rosti mai multe declarații, iar clipele petrecute alături de partener vor fi mai numeroase.

Soarele și Mercur, acționând împreună, vor influența în mod pozitiv și relația nativilor cu copiii și, pentru cei care vor să-și valorifice creativitatea prin diferite proiecte sau activități vor aduce și oportunități, și resurse, și inspirație, și succes.

Luna Nouă din 9 septembrie va avea loc în zodia Fecioară și în ”casa Iubirii” din astrograma Taurilor, așa că, în jurul acestei date, viața nativilor s-ar putea schimba radical: o nouă iubire pentru cei singuri și un nou început pentru relațiile ”cu vechime”.

Un aspect deosebit de important pentru Tauri este intrarea planetei Iubiri, Venus, în sectorul Mariajului în data de 9 septembrie, cu câteva ore înainte de Luna Nouă.
De aceea se poate spune că, în septembrie, Taurii sunt marii norocoși în dragoste!
Acum ei pot trăi Marea Iubire sau își pot întâlni adevăratul suflet-pereche ori, după caz, pot ”reconstrui” din temelii relația de cuplu sau o pot consolida.
Până în ziua de 9 septembrie, Venus se va afla în zodia Balanță și în sectorul Profesiei din astrograma Taurilor.

În plan profesional, șansa le va surâde cu adevărat în ultima săptămână a lunii septembrie, când, în sectorul Profesiei din astrograma lor, vor acționa Soarele și planeta Mercur.
De partea nativilor se va afla și Marte, planeta Acțiunii, aflată în sectorul Carierei din data de 11 septembrie. Această combinație astrală îi va face pe Tauri mai ambițioși, mai siguri pe ei și mai puțin dispuși să îi lase pe alții să profite de munca sau de meritele lor. Marte îi va face mult mai încrezători în ”steaua lor” și mai combativi, pentru că, în astrologie, Marte este ”planeta Războiului”.

Mai mult, în ultima parte a lunii, Taurii vor avea forța interioară de a lua decizii pe care le-au amânat de multe ori, iar ”vinovat” de asta va fi și Uranus, aflat chiar în zodia lor. Taurii vor putea renunța la relații, la job-uri, la prieteni, la tot ce nu le mai place, nu le mai priește, nu le mai este de folos.

Iar Luna Plină din data de 25 septembrie va fi momentul culminat sau momentul marilor decizii. Viața lor se poate schimba foarte mult în această lună, iar dacă au alături o persoană care să îi înțeleagă și să îi motiveze, le va fi mai ușor.

Septembrie va fi, oricum, o lună a marilor transformări pentru Tauri, mai ales după ce, în 6 septembrie, Saturn va reveni la mersul direct în zodia Capricorn. Foarte mulți nativi Taur vor fi interesați de studii, de călătorii îndepărtate, de noi sisteme filosofice sau spirituale, de noi culturi și civilizații, de noi orizonturi.