Horoscop Oana Hanganu pentru luna septembrie 2018, Vărsător

oana-hanganu-horoscop-septembrie-varsatorHoroscopul lunii septembrie pentru zodia Vărsător anunță o perioadă foarte bună în plan financiar, urmată de una perfectă pentru studii și călătorii. Până în ziua de 23 septembrie, Soarele se va afla în zodia Fecioară și va acționa în ”casa Banilor altora” din astrograma Vărsătorilor și le va spori șansele de a primi diferite bonusuri sau de a beneficia de pe urma generozității partenerului de viață sau a altor persoane care vor dori să îi ajute sau să investească în ei.

De asemenea, perioada amintită va fi cu noroc și pentru nativii care au nevoie de credite bancare sau pentru cei care au de achitat taxe, impozite sau alte datorii, mai ales după data de 6 septembrie, când Mercur, planeta Afacerilor și a comunicării, va intra în zodia Fecioară, iar Saturn va reveni la mersul direct în zodia Capricorn.

Luna Nouă din data de 9 septembrie va fi un moment important pentru mulți Vărsători care pot primi atunci răspuns la o cerere de finanțare sau pot obține un job care să le ofere nu doar salariu, ci și alte avantaje materiale. De asemenea, în jurul acestei date, partenerul de viață poate obține o mărire de salariu .

În plan personal, Luna Nouă din 9 septembrie le poate aduce Vărsătorilor întâlnirea cu o persoană care să le placă de la prima vedere și cu care să înceapă o relație bazată în primul rând pe  atracție fizică.
Pentru multe cupluri, această Lună Nouă poate readuce pasiune și, în cazul unor vechi tensiuni, dorința de a mai da o șansă relației.

Tot în 9 septembrie, Venus, Micul Benefic din astrologie, va intra în zodia Scorpion și în sectorul Carierei din astrograma Vărsătorilor, unde se află, deja, Marele Benefic Jupiter. Aceasta este o veste foarte bună pentru nativii care își caută un loc de muncă sau pentru cei care își doresc o promovare la actualul job sau pentru cei care vor să înceapă o afacere pe cont propriu.
Până în ziua de 9 septembrie, Venus se va afla în zodia Balanță. Află aici ce înseamnă Venus în Balanță pentru fiecare zodie!

Din 9 septembrie, aflată în Scorpion, planeta Venus va aduce armonie în relațiile Vărsătorilor cu colegii și îi va ajuta să obțină ce vor, inclusiv de la șefi. Tot Venus în Scorpion îi poate ajuta pe nativii singuri să își întâlnească marea iubire la serviciu sau într-un context profesional.

În 22 septembrie, planeta Mercur va intra în zodia Balanță și va fi urmat de Soare, a doua zi. Astfel, în ultima săptămână din septembrie, Soarele și Mercur vor activa sectorul Străinătății din astrograma Vărsătorilor și le vor aduce nativilor șanse de a călători ”peste hotare” sau succes în obținerea unui job în altă țară. De asemenea, vor fi avantajați de astre Vărsătorii care vor să studieze ori să obțină o diplomă , un atestat, o autorizație.

Luna Plină din 25 septembrie poate fi, pentru mulți nativi, momentul în care vor obține o diplomă sau vor semna un contract,  pentru că aceasta va avea loc în sectorul Comunicării din astrograma lor. Va fi de asemenea, un moment potrivit pentru socializare, afaceri și călătorii.