Horoscop Oana Hanganu pentru luna septembrie, zodia Rac

oana-hanganu-horoscop-septembrie-racHoroscopul lunii septembrie 2018 pentru zodia Rac este marcat de două evenimente importante: Luna Nouă din 9 septembrie, care pune accent pe comunicare și Luna Plină din 25 septembrie, care pune accent pe carieră. Iar asta, pentru că Racii sunt patronați de Lună și sunt mai puternic influențați de fazele acesteia, în special de Luna Nouă și de cea Plină.

Luna Nouă din 9 septembrie va avea loc în zodia Fecioară și în sectorul Comunicării din astrograma Racilor și va accentua sensibilitatea nativilor, ajutându-i să se exprime într-un mod elegant, subtil, dar foarte convingător.

De mare ajutor va fi și prezența planetei Comunicării, Mercur, exact în același sector, din data de 6 septembrie. Astfel, primele 3 săptămâni din septembrie vor fi excelente pentru negocieri, pentru redactare de documente, pentru comunicare, pentru scurte călătorii.

În data de 22 septembrie, Mercur va intra în zodia Balanță și va fi urmat, a doua zi, de Soare. Astfel, în ultima săptămână din septembrie, Soarele și planeta Mercur vor influența relația și comunicarea Racilor cu familia.
Va fi o perioadă foarte bună pentru întâlniri, evenimente, vizite, vacanțe sau afaceri de familie.
Va fi, de asemenea, o perioadă foarte bună pentru afaceri imobiliare, pentru mutarea în altă casă, pentru căsătorie.

În plus, revenirea planetei Saturn la mersul direct în sectorul Parteneriatelor (încă din prima săptămână a lunii septembrie) îi va face pe Raci și mai responsabili în relațiile cu ceilalți.
Vizată va fi mai ales relația de cuplu, după ce, din 9 septembrie, viața sentimentală a Racilor va fi ”dinamizată” de intrarea planetei Iubirii, Venus, chiar în sectorul Iubirii din astrogramă.

Astfel, mulți Raci se vor îndrăgosti în septembrie, iar relația se va construi ”pas cu pas”, cu seriozitate și responsabilitate, dar și cu posibile obstacole care vor testa sentimentele și răbdarea ambilor parteneri.
În cazul relațiilor stabile, responsabilitatea sporită a nativilor față de partener ar putea fi legată și de o sarcină sau de nașterea unui copil.

Sfârșitul lunii poate aduce șanse extraordinare în carieră sau îi poate mobiliza pe nativi să ia decizii drastice, cum ar fi renunțarea la un job în favoarea unei afaceri pe cont propriu sau în favoarea unei colaborări mai ”ofertante”.
Luna Plină din data de 25 septembrie va avea loc în sectorul Carierei din astrograma lor și va fi un moment de evaluare, analiză și decizii pe termen lung.

Importantă va fi, la momentul de Lună Plină, și prezența planetei Marte în ”casa Banilor altora” din astrograma Racilor.
Marte se va muta în acest sector din astrogramă încă din data de 11 septembrie și îi va ajuta pe Raci să-și schimbe atitudinea față de bani și colaborări. Vor deveni mai chibzuiți, dar și mai incisivi, mai deciși să lupte pentru drepturile, banii și interesul lor și din acest motiv nu vor accepta orice fel de job, salariu sau ofertă și nici nu vor mai fi excesiv de generoși, ca în trecut.