Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 3 septembrie 2018

oana-horoscop-3-septembrie-2018Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 3 septembrie 2018. Începem săptămâna cu Luna în zodia Gemeni, iar asta ne ajută să ne exprimăm foarte clar opiniile, să fim interesați  de noi informații, de noi domenii de activitate. Comunicarea, călătoriile, întâlnirile cu prietenii și relațiile cu frații sunt, astăzi, favorizate de astre.

În plus, Venus, planeta Iubirii, este în armonie cu Mercur (aflat, alături de Soare) în zodia Leu și ne încurajează să ne demonstrăm sentimentele, iar Marele Benefic Jupiter este în armonie cu Saturn și favorizează succesul profesional.

Ce anunță horoscopul zilei pentru fiecare zodie:

BERBEC
Berbecii au chef de vorbă, sunt simpatici și foarte convingători. În plan sentimental, ziua de astăzi este perfectă pentru noi cuceriri sau pentru noi declarații în cuplu. Citește și horoscopul lunii septembrie pentru zodia ta!

TAUR
Taurii pot ”scoate bani” dar nu chiar ”din piatră seacă”. Astăzi au ocazia să demonstreze cât de bine stăpânesc un anumit domeniu, iar asta le poate aduce o promovare. Citește și horoscopul lunii septembrie pentru zodia ta!

GEMENI
Gemenii încep săptămâna cu Luna în semnul zodiacal și cu planeta Iubirii în casa Iubirii din astrograma lor. Au, deci, noroc în plan sentimental sau sunt foarte creativi. Citește și horoscopul lunii septembrie pentru zodia ta!
RAC
Racii se mobilizează mai greu la serviciu, dar în familie au multe de rezolvat. De exemplu, trebuie să-și viziteze o rudă sau să meargă la cumpărături ”pentru toamnă”. Citește și horoscopul lunii septembrie pentru zodia ta!
LEU
Leii au o agendă încărcată, dar reușesc să își administreze foarte timpul și să împace pe toată lumea: și pe șefi, și pe copii, dar mai ales și pe partenerul de viață. Citește și horoscopul lunii septembrie pentru zodia ta!

FECIOARĂ
Fecioarele au șanse mari să obțină o mărire de salariu sau o primă sau să recupereze o sumă de bani împrumutată unui coleg. În cuplu, ” e liniște și pace”. Citește și horoscopul lunii septembrie pentru zodia ta!

BALANȚĂ
Balanțele discută cu partenerul despre viitorul relației sau despre casă. Unele vor să se mute se mute, altele vor să investească în actuala locuință. Azi e o zi bună și pentru examene. Citește și horoscopul lunii septembrie pentru zodia ta!

SCORPION
Scorpionii interesați de o schimbare în plan profesional, au șanse mari să-și îndeplinească dorința. Totuși, e bine să nu se concentreze doar pe salariu atunci când negociază un job. Citește și horoscopul lunii septembrie pentru zodia ta!

SĂGETĂTORI
Ziua de astăzi este perfectă pentru călătorii în doi, dar și pentru rezolvarea unor probleme administrative sau juridice.  Diseară, un prieten bun le face o vizită. Citește și horoscopul lunii septembrie pentru zodia ta!

CAPRICON
Capricornii primesc vești importante despre sănătatea cuiva drag sau află despre niște schimbări care se pregătesc la serviciu. Din fericire, sunt vești bune. Citește și horoscopul lunii septembrie pentru zodia ta!

VĂRSĂTOR
Vărsătorii au parte de vești sau schimbări în plan sentimental. De asemenea, relația cu copiii este armonioasă. La serviciu, li se recunosc meritele, dar banii…se lasă așteptați. Citește și horoscopul lunii septembrie pentru zodia ta!

PEȘTI

Peștii vor să cumpere ceva pentru casă și își petrec ziua prin magazine, dar nu găsesc ceva care să-i mulțumească. Ziua e mai potrivită pentru vacanțe și călătoriiCitește și horoscopul lunii septembrie pentru zodia ta!