Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 3-9 septembrie 2018

oana-horoscop-3-9-septembrieHoroscop Oana Hanganu pentru săptămâna 3-9 septembrie 2018.
Mercur intră în zodia Fecioară, Saturn revine la mersul direct, iar planeta Venus intră în zodia Scorpion. În plus, duminică e Lună Nouă. Toate zodiile sunt influențate de aceste evenimente astrale! Află cum va fi săptămâna pentru tine!
În prima parte a săptămâni, astrele ne îndeamnă să ne exprimăm sentimentele și să ne îndreptăm atenția spre cei dragi, mai ales după ce, marți, Luna ajunge în zodia Rac, zodie dedicată casei, familiei, tradițiilor.
Miercuri, Luna va fi în armonie cu Marele Benefic Jupiter și ne va ajuta să ne folosim mai eficient resursele și să fim mai selectivi atunci când vrem să fim generoși.

Joi, 6 septembrie 2018, planeta Mercur va intra în zodia Fecioară, pe care o patronează, motiv pentru care, în astrologie se spune că ”Mercur intră în zodia de domiciliu” sau ”Mercur intră în domiciliu”.

Tot joi, 6 septembrie 2018, Saturn va reveni la mersul direct în zodia Capricorn.
Această schimbare de ”registru astral” ne va obliga să fim mai atenți la detalii, să fim mai punctuali, mai serioși, mai responsabili pentru că doar în acest fel vom reuși să ne ducem planurile la îndeplinire și să obținem succesul dorit.

În weekend, planetele Venus și Marte vor forma un aspect tensionat, care este un semnal de alarmă pentru cei ce vor să grăbească lucrurile în relații sau pentru cei care sunt prea posesivi sau insistenți sau vor să domine în orice situație.

Săptămâna se va încheia cu două evenimente importante. Mai întâi, în dimineața zilei de duminică, 9 septembrie, Venus va intra în zodia Scorpion și va favoriza relațiile intense, profunde, marcate de pasiune, dar, pe unii nativi, îi va face mai receptivi la nou și mai dispuși să se lase atrași în aventuri sau relații secrete.

Apoi, duminică seara va fi Lună Nouă în zodia Fecioară, moment perfect pentru schimbări și soluții practice, pentru o mai mare atenție acordată sănătății și vieții profesionale.

Din punct de vedere numerologic, săptămâna 3-9 septembrie este a 36-a din an și este marcată de vibrația cifrei 9! Citește analiza numerologică a săptămânii și află cum te influențează energia cifrei 9!


Iată ce anunță
horoscopul săptămânii pentru fiecare zodie:

BERBEC
Horoscopul săptămânii 3-9 septembrie 2018 pentru zodia Berbec le recomandă nativilor să își exprime sentimentele dacă sunt îndrăgostiți sau vor să aducă mai multă armonie în cuplu, iar la locul de muncă, să își susțină opiniile nu doar cu argumente solide, ci și cu o atitudine binevoitoare și cu disponibilitatea de a-i ajuta pe alții… Citește horoscopul complet aici!

TAUR
Horoscopul săptămânii 3-9 septembrie 2018 pentru zodia Taur anunță succes în plan profesional și șanse de câștig, pentru că  Luna va fi în armonie cu Micul Benefic Venus, aflat în sectorul Profesiei și sănătății din astrograma lor. Mijlocul săptămânii le aduce noroc în plan personal… Citește horoscopul complet aici!

GEMENI
Horoscopul săptămânii 3-9 septembrie 2018 pentru zodia Gemeni le recomandă nativilor să fie prudenți dacă, în plan profesional,  primesc oferte care par foarte atrăgătoare, iar dacă au nevoie de un împrumut, să își facă foarte bine calculele pentru a nu-și asuma niște obligații pe care, ulterior, nu le mai pot onora… Citește horoscopul complet aici!

RAC
Horoscopul săptămânii 3-9 septembrie 2018 pentru zodia Rac le recomandă nativilor să păstreze echilibrul între atenția acordată prietenilor și cea acordată partenerului și copiilor sau între activitățile profesionale și implicarea concretă în rutina zilnică a familiei… Citește horoscopul complet aici!

LEU
Horoscopul săptămânii 3-9 septembrie 2018 pentru zodia Leu anunță, mai întâi, relații excelente cu prietenii și colegii și o ”viață socială” dinamică, după care, nativilor li se recomandă să se odihnească și să se ocupe de rezolvarea restanțelor sau de refacerea unor proiecte sau relații… Citește horoscopul complet aici!

FECIOARĂ

Horoscopul săptămânii 3-9 septembrie 2018 pentru zodia Fecioară le recomandă nativilor să nu rateze nicio oportunitate de a-și face noi prieteni în rețeaua profesională din care fac parte și să onoreze invitațiile pe care le primesc la diferite evenimente pentru că, în acest fel, pot fi remarcați de persoane importante… Citește horoscopul complet aici!

BALANȚĂ
Horoscopul săptămânii 3-9 septembrie 2018  pentru zodia Balanță anunță succes în carieră, relații foarte bune cu prietenii, dar și mai multe responsabilități în familie sau schimbări legate de o casă. În prima parte a săptămânii, atenția Balanțelor se va îndrepta spre călătorii sau pregătirea pentru examene… Citește horoscopul complet aici!

SCORPION

Horoscopul săptămânii 3-9 septembrie 2018 pentru zodia Scorpion le recomandă nativilor care au de rezolvat probleme legate de taxe, impozite, datorii etc să profite de conjunctura astrală favorabilă în primele zile a le lunii. Ziua de marți este cea mai potrivită pentru astfel de situații… Citește horoscopul complet aici!

SĂGETĂTOR

Horoscopul săptămânii 3-9 septembrie 2018 pentru zodia Săgetător anunță relații foarte bune cu partenerul de viață, dar și călătorii sau succes la examene. Prima parte a săptămânii va fi  liniștită și norocoasă, cu condiția ca nativii să nu se lase influențați de energia lui Marte, atunci când au de negociat  o problemă serioasă cu cineva… Citește horoscopul complet aici!

CAPRICORN

Horoscopul săptămânii 3-9 septembrie 2018 pentru zodia Capricorn le recomandă nativilor care își caută un job sau vor să obțină o promovare să profite de conjunctura astrală favorabilă din primele zile. Dimineața zilei de marți le poate aduce o ofertă avantajoasă, iar ziua de miercuri poate veni cu o  propunere de asociere din partea unui prieten… Citește horoscopul complet aici!


VĂRSĂTOR
Horoscopul săptămânii 3-9 septembrie 2018 pentru zodia Vărsător pune accent pe viața sentimentală a nativilor. În primele zile,  Luna se va afla în ”casa Iubirii” și va fi  în armonie cu planeta Comunicării, aflată în sectorul Mariajului din astrograma Vărsătorilor. Astfel, va fi timp potrivit pentru declarații, pentru relaxare și distracție dar și pentru călătorii în doi… Citește horoscopul complet aici!


PEȘTI

Horoscopul săptămânii 3-9 septembrie 2018 pentru zodia Pești le recomandă nativilor să se consulte cu partenerul dacă vor să redecoreze casa, chiar dacă sunt convinși că au bun gust și că vor lua cele mai bune decizii. Interesul pentru schimbări în sau de locuință va fi accentuat în prima parte a săptămânii, după care Peștii își vor îndrepta atenția spre copii, spre proiectele lor creative și spre persoana iubită… Citește horoscopul complet aici!

Citește și horoscopul lunii septembrie și află cum va fi prima lună de toamna pentru tine și pentru cei dragi!