Horoscop Oana Hanganu, săpămâna 3-9 septembrie 2018, Leu

oana-horoscop-3-9-septembrie-LEUHoroscopul săptămânii 3-9 septembrie 2018 pentru zodia Leu anunță, mai întâi, relații excelente cu prietenii și colegii și o ”viață socială” dinamică, după care, nativilor li se recomandă să se odinească și să se ocupe de rezolvarea restanțelor sau de refacerea unor proiecte sau relații.Până joi, planeta Mercur se va afla în zodia Leu și îi va motiva pe nativi să comunice, să-și exprime sentimentele și opiniile, să călătorească și să se bucure de viață în compania celor dragi.

În ziua de joi, 6 septembrie, planeta Mercur va intra în zodia Fecioară și va acționa în ”casa Banilor”, unde se află și Soarele.

Pentru Lei, va urma o perioadă de cca două săptămâni cu reușite și vești bune în plan financiar, legate de succesul lor în carieră.
”Casa Banilor” din astrogramă nu se referă la noroc ”picat din cer”, ci la bani obținuți prin munca proprie.  În același timp, Soarele și Mercur îi va ajuta și pe Leii care au afaceri personale.

Tot în ziua de 6 septembrie, planeta Responsabilității, Saturn, va reveni la mersul direct în zodia Capricorn.
Saturn va acționa în sectorul Profesiei din astrograma Leilor, unde se află și planeta Transformării, Pluton, dar și planeta Acțiunii, Marte.

Pentru Lei, succesul va veni cu multă muncă și, în multe cazuri, va avea  un preț: relația de cuplu. Tocmai de aceea Leilor li se recomandă să nu-și neglijeze familia.
Dar într-o astrogramă, sectorul Profesiei se referă și la sănătate și, în această săptămână, Leii ar trebui să își facă timp și pentru odihnă, dar și pentru analize sau investigații medicale în scop preventiv.

Sâmbătă seara, în cuplu pot apărea tensiuni, din cauza banilor sau din cauza unor probleme administrative ori legale, iar în relațiile aflate la început de drum, tensiunile pot apărea dacă Leii vor fi prea insistenți sau prea siguri pe farmecul lor sau vor încerca să stabilească ritmul și regulile în cuplu.

Duminică, planeta Iubirii, Venus, va intra în zodia Scorpion și în sectorul Casei și familiei din astrograma Leilor.
Venus va aduce armonie în relațiile nativilor cu rudele, succes în afacerile de familie și le va purta noroc celor care se vor muta în casă nouă sau se vor căsători în această perioadă.

Dar, cum Venus este și planeta Echilibrului și frumuseții, prezența ei în sectorul Casei poate însemna un interes sporit al Leilor de a locui într-o casă cât mai frumoasă ori de a avea afaceri și proiecte legate de design interior, decorațiuni etc.

Tot duminică, 9 septembrie, va fi Lună Nouă în zodia Fecioară. Pentru Lei, aceasta va aduce noroc în plan financiar, noi oportunități profesionale sau câștiguri mai mari la actualul loc de muncă.

SĂPTĂMÂNA 3-6 SEPTEMBRIE ESTE A 36-A DIN AN, IAR NUMĂRUL NOROCOS ESTE 9. Află dacă te numeri printre norocoșii acestei săptămâni! Click aici!