Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 3-9 septembrie 2018, Balanță

oana-horoscop-3-9-septembrie-BALANTAHoroscopul săptămânii 3-9 septembrie pentru zodia Balanță anunță succes în carieră, relații forte bune cu prietenii, dar și mai multe responsabilități în familie sau schimbări legate de o casă ori de o afacere de familie.

În prima parte a săptămânii, atenția Balanțelor se va îndrepta spre călătorii, examene sau probleme care implică relația cu autoritățile (de exemplu obținerea unei autorizații).

Miercuri, unele Balanțe vor primi oferte de muncă de la foști colegi sau vor reuși să definitiveze un proiect la care au lucrat mai mult timp. Dar tot miercuri s-ar putea ca cineva din familie să le critice deciziile legate de carieră.

Joi, 6 septembrie, planeta Mercur va intra în zodia Fecioară și în ”casa Trecutului și a secretelor” din astrograma Balanțelor.
Mercur le poate ajuta pe Balanțe să primească informații importante, pe baza cărora pot lua, ulterior, decizii. Dar, dacă informațiile respective se referă la locul de muncă, e bine ca nativii să nu le dea crezare imediat.

Oricum, în ceea ce le privește pe Balanțe, perioada cu Soarele aflat în semnul Fecioarei nu este potrivită pentru noi proiecte. Până în 23 septembrie, ar trebui ca Balanțele să se odihnească, să studieze, să mediteze, să se gândească la schimbările necesare în plan personal și profesional și să își pregătească proiectele pe care le vor lansa după ce Soarele va intra în zodia lor.

În seara zilei de joi, 6 septembrie, planeta Saturn va reveni la mersul direct în zodia Capricorn și sectorul Casei și familiei din astrograma Balanțelor și le va ajuta pe cele  care încearcă, de mult timp, să își cumpere  o casă ori să-și schimbe locuința sau pe cele care trebuie să rezolve probleme juridice legate de case, terenuri, afaceri de familie, moșteniri etc.

În ultima parte a săptămânii, Balanțele pot primi vești bune despre un credit sau despre o bursă de studii ori alt fel de finanțare pentru proiecte profesionale sau despre succesul și profitul unei afaceri în care sunt implicate.

Duminică, 9 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpion și în ”casa Banilor” din astrograma Balanțelor și le va aduce noi oportunități financiare, dar, în același timp, le va spori și ”apetitul” pentru cumpărături.

Tot duminică, 9 septembrie, va fi Lună Nouă în zodia Fecioară, un moment perfect pentru ”debarasarea” de relații sau situații care nu le mai sunt de folos nativilor sau de obiceiuri care le consumă energie și resurse și le diminuează șansele de succes (de exemplu, obiceiul de a amâna deciziile și acțiunile).

SĂPTĂMÂNA 3-6 SEPTEMBRIE ESTE A 36-A DIN AN, IAR NUMĂRUL NOROCOS ESTE 9. Află dacă te numeri printre norocoșii acestei săptămâni! Click aici!