Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 3-9 septembrie 2018, Berbec

oana-horoscop-3-9-septembrie-BERBECHoroscopul săptămânii 3-9 septembrie 2018 pentru zodia Berbec le recomandă nativilor să își exprime sentimentele dacă sunt îndrăgostiți sau vor să aducă mai multă armonie în cuplu, iar la locul de muncă, să își susțină opiniile nu doar cu argumente solide, ci și cu o atitudine binevoitoare și cu disponibilitatea de a-i ajuta pe alții. 
Mijlocul săptămânii le poate aduce o surpriză financiară legată de o casă (de exemplu, dacă negociază prețul unei case, obțin o reducere la care nici nu sperau) sau le poate aduce o ”finanțare” din partea unei rude .

Joi, 6 septembrie, planeta Mercur intră în zodia Fecioară (unde se află, de altfel, și Soarele) și, în următoarea perioadă, le va aduce mai multe șanse în plan profesional.
De exemplu, o numire într-un post important, o mărire de salariu sau, pentru cei care își caută un job, o ofertă interesantă. Vineri ar putea fi, în acest sens, ziua lor cu adevărat norocoasă.

Dar, cum tot în ziua de 6 septembrie, planeta Saturn revine la mersul direct în zodia Capricorn și în sectorul carierei din astrograma Berbecilor, succesul va fi obținut doar cu foarte multă muncă și nu” peste noapte”.

În weekend, Berbecii pot să evite certurile în cuplu dacă sunt mai puțin impulsivi și mai puțin geloși.

Duminică, 9 septembrie,  va fi o zi importantă pentru viața profesională a Berbecilor pentru că Luna Nouă va avea loc în ”casa Profesiei” din astrograma lor.
Unii nativi își vor dori un job nou sau chiar vor primi o ofertă interesantă, alții vor dori un alt program care să se plieze  pe schimbările dorite în stilul de viață sau, după caz, pe starea de sănătate.

S-ar putea ca unii nativi să fi acumulat prea mult stres și prea multă oboseală, iar sănătatea lor să aibă de suferit și acum să se impună luarea unor decizii importante. Poate că au nevie de mai multă odihnă și trebuie să se orienteze spre un job part-time sau trebuie să renunțe la orele suplimentare de muncă, deși acestea le aduceau mai mulți bani.

Intrarea planetei Venus în zodia Scorpion, cu câteva ore înainte de Lună Plină, le va aduce noroc Berbecilor, în plan financiar. Ei îl au, oricum, pe Marele Benefic Jupiter în ”casa Banilor altora” din astrogramă, deci primesc ajutorul necesar la momentul potrivit sau primesc recompense, bonusuri sau comisioane pentru activitatea lor.

Venus în Scorpion va fi încă ”o sursă de noroc”: Venus este  ”Micul Benefic” și le va aduce șanse neașteptate de a câștiga bani din activități care le fac plăcere sau din colaborări cu persoane care îi simpatizează.

SĂPTĂMÂNA 3-6 SEPTEMBRIE ESTE A 36-A DIN AN, IAR NUMĂRUL NOROCOS ESTE 9. Află dacă te numeri printre norocoșii acestei săptămâni! Click aici!

Citește și horoscopul lunii septembrie pentru zodia Berbec! Click aici!