Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 3-9 septembrie 2018, Fecioară

oana-horoscop-3-9-septembrie-FECIOARĂHoroscopul săptămânii 3-9 septembrie 2018 pentru zodia Fecioară le recomandă nativilor să nu rateze nicio oportunitate de a-și face noi prieteni în rețeaua profesională din care fac parte și să onoreze invitațiile pe care le primesc la diferite evenimente. În acest fel, pot fi remarcați de persoane importante care le pot da, ulterior, sfaturi și ajutor în carieră.

Mijlocul săptămânii le poate aduce o șansă neașteptată de a pleca într-o călătorie în interes profesional sau succes la un examen.
Astrele vor fi și de partea nativilor care trebuie să rezolve o problemă juridică sau celor care vor să obțină o diplomă, un atestat ori o autorizație, eventual în vederea deschiderii unei afaceri pe cont propriu.

Norocul în afaceri și în profesie  le va surâde în special din data de 6 septembrie, când planeta Mercur va intra în zodia lor, unde se află, deja, Soarele.
Timp de cca două săptămâni, Fecioarele vor putea face schimbări importante și în plan personal, dar și profesional pentru că vor ști ce vor și vor acționa în consecință.

În plan sentimental, prezența planetei Marte în Capricorn poate aduce mai multă pasiune în relații, iar revenirea lui Saturn la mersul direct, în aceeași zodie, va stabiliza relația de cuplu sau va atrage în viața nativilor singuri persoane serioase, interesate de relații de durată.

Saturn va reveni la mersul direct în ziua de 6 septembrie și va aduce mai multe responsabilități pentru nativi, în special dacă au copii sau își doresc să devină părinți.

Vineri, 7 septembrie, Fecioarele trebuie să evite certurile cu partenerul. Acestea pot izbucni din cauza copiilor sau pentru că nativii nu vor mulțumiți de atitudinea partenerului.

Din fericire, duminică, 9 august, planeta Iubirii, Venus, va intra în zodia Scorpion și în sectorul Comunicării din astrograma Fecioarelor.
Venus va readuce armonia în cuplurile care s-au certat sau le va îndemna pe Fecioare să petreacă mai mult timp în compania partenerului, să călătorească și să se distreze cu acesta.

Tot duminică va fi Lună Nouă chiar în zodia Fecioară. Pentru nativii acestei zodii, Luna Nouă din 9 septembrie poate fi un moment de schimbări profunde în plan personal, de stabilire a unor noi planuri de viitor și dacă e cazul, de refacerea încrederii în sine. Aceste schimbări or influența și relația de suflet, dar și relațiile cu prietenii sau relațiile de muncă.

Multe Fecioare trăiesc acum cu sentimentul că s-au implicat prea mult, că au făcut prea multe sacrificii pentru ca relația să meargă, dar partenerul nu le-a răspuns cu aceeași monedă.. Tocmai de aceea acum e momentul unor noi reguli.

SĂPTĂMÂNA 3-6 SEPTEMBRIE ESTE A 36-A DIN AN, IAR NUMĂRUL NOROCOS ESTE 9. Află dacă te numeri printre norocoșii acestei săptămâni! Click aici!