Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 3-9 septembrie 2018, Gemeni

oana-horoscop-3-9-septembrie-GEMENIHoroscopul săptămânii 3-9 septembrie 2018 pentru zodia Gemeni le recomandă nativilor  să concentreze pe viața personală pentru că șansa e de partea lor, iar asta e valabil și pentru cei singuri. Iubirea poate să apară pe neașteptate.În plan profesional, e bine să fie foarte prudenți dacă primesc oferte care par foarte atrăgătoare, iar dacă au nevoie de un împrumut, să își facă foarte bine calculele pentru a nu-și asuma niște obligații pe care, ulterior, nu le mai pot onora.

În plan profesional, șanse mai mari au la mijlocul săptămânii, dar în ceea ce privește finanțele, pot apărea divergențe în familie pentru că mulți Gemeni vor fi nemulțumiți că partenerul nu contribuie prea mult la bugetul comun sau este prea cheltuitor.

O șansă va fi pentru ei intrarea planetei Mercur în zodia Fecioară, în data de 6 septembrie. Timp de cca două săptămâni, Mercur (planeta care îi patronează, de altfel, pe Gemeni) va acționa, împreună cu Soarele, în sectorul Casei și familiei din astrogramă.

Iar asta înseamnă că orice situație dificilă va putea fi depășită cu ajutorul comunicării, că rudele ar putea să îi ajute pe nativi sau că nativii ar putea să ia în calcul o afacere de familie.

Tot în ziua de 6 septembrie, planeta Saturn va reveni la mersul direct în zodia Capricorn și îi va ajuta pe Gemeni să devină mai chibzuiți, să nu mai fie atât de ”săritori” când prietenii au nevoie de ajutor și să acorde atenția cuvenită familiei, inclusiv ”în materie” de bani, resurse, investiții.

Ziua de vineri poate fi una potrivită pentru cumpărături pentru casă, pentru schimbarea locuinței sau pentru o mai serioasă implicare a Gemenilor în tot ceea ce ține de ”gospodărie” și cămin. Dar s-ar putea ca în weekend, banii să fie motiv de ceartă în cuplu.

Duminică, 9 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpion, unde se află, deja, Marele Benefic Jupiter. Pentru Gemeni, acest eveniment anunță începutul unei perioade cu succes în plan profesional, cu relații foarte bune la locul de muncă și, pentru cei singuri, cu șansa de a-și întâlni jumătatea într-un context profesional.

Și, tot în ziua de 9 septembrie, va fi Lună Nouă. Aceasta va avea loc în zodia Fecioară și în sectorul Casei și familiei din astrograma Gemenilor.
Unii Gemeni se vor muta, alții își vor decora locuința sau în ”structura” familiei vor avea loc schimbări ( de exemplu, o rudă va veni să locuiască împreună cu nativii sau, din contră, un membru al familiei se va muta).

Pentru Gemenii singuri, Luna Nouă din 9 septembrie poate fi momentul întâlnirii cu viitorul partener de viață.

SĂPTĂMÂNA 3-6 SEPTEMBRIE ESTE A 36-A DIN AN, IAR NUMĂRUL NOROCOS ESTE 9. Află dacă te numeri printre norocoșii acestei săptămâni! Click aici!