Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 3-9 septembrie 2018, Pești

oana-horoscop-3-9-septembrie-PESTIHoroscopul săptămânii 3-9 septembrie 2018 pentru zodia Pești le recomandă nativilor să se consulte cu partenerul dacă vor să reamenajeze și să decoreze casa, chiar dacă sunt convinși că au bun gust și că vor lua cele mai bune decizii.Interesul pentru schimbări în/de locuință va fi accentuat în prima parte a săptămânii, după care Peștii își vor îndrepta atenția spre copii, spre proiectele lor creative și spre persoana iubită.

Pentru nativii singuri, șansa de a întâlni pe cineva special și de a se îndrăgosti poate apărea în seara zilei de miercuri sau în prima parte a zilei de joi.

Joi, 6 septembrie, va fi, de altfel, o zi importantă și pentru cupluri pentru că atunci planeta Mercur va intra în zodia Fecioară și în sectorul Mariajului din astrograma Peștilor și va favoriza comunicarea, călătoriile în doi și proiectele profesionale comune.

Până în 23 septembrie, în sectorul amintit se va afla și Soarele, care va aduce schimbări pozitive în plan partenerial pentru nativii Pești.

Un eveniment important va fi Luna Nouă din data de 9 septembrie, care va avea loc în zodia Fecioară și în sectorul Mariajului și al parteneriatelor din astrograma generală a Peștilor.
În jurul acestei date, mulți nativi singuri își vor întâlni sufletul-pereche și în multe relații se va vorbi despre căsătorie sau, după caz, se vor face planuri de viitor legate, de exemplu, de un copil sau de o casă..

Pentru relațiile de afaceri sau pentru colaborările profesionale, importantă va fi ziua de vineri, când Mercur aflat în zodia Fecioară va fi în armonie cu Uranus și cu Saturn, aflat în zodia Capricorn.
În acest context astral, unii Pești vor primi o ofertă de muncă neașteptată de la un prieten sau la recomandarea unui prieten, iar această ofertă va fi foarte avantajoasă din punct de vedere financiar.

Pentru alți nativi, contextul amintit ar putea aduce o situație provocatoare care ar putea fi, de fapt, șansa lor. De exemplu, unii nativi vor renunța la un job pentru că nu își primeau salariul la timp sau pentru că nu erau apreciați așa cum meritau și își vor găsi alt loc de muncă, unde se vor adapta mai greu dar, în timp, vor deveni foarte buni și vor își vor construi o carieră de succes.

Duminică, 9 septembrie, va fi Lună Nouă dar, cu câteva ore înainte de acest eveniment, planeta Venus va intra în zodia Scorpion.
Aflată în Scorpion, planeta Venus va activa ”casa Străinătății” din astrograma Peștilor, iar asta înseamnă că nativii singuri și-ar putea întâlni marea iubire în străinătate, cu ocazia unei călătorii sau cu ocazia unui eveniment profesional. Pentru cei care au o relație, Venus în Scorpion poate aduce călătorii împreună cu partenerul.

SĂPTĂMÂNA 3-6 SEPTEMBRIE ESTE A 36-A DIN AN, IAR NUMĂRUL NOROCOS ESTE 9. Află dacă te numeri printre norocoșii acestei săptămâni! Click aici!