Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 3-9 septembrie 2018, Rac

oana-horoscop-3-9-septembrie-RACHoroscopul săptămânii 3-9 septembrie 2018 pentru zodia Rac le recomandă nativilor să păstreze echilibrul între atenția acordată prietenilor și cea acordată partenerului și copiilor sau între activitățile profesională și implicarea concretă în rutina zilnică a familiei. Seara zilei de marți și prima parte a zilei de miercuri vor fi cele mai provocatoare în acest sens.Joi, 6 septembrie, planeta Mercur va ajunge în zodia Fecioară, unde se află, deja, Soarele. Pentru Raci, acest eveniment va marca începutul unei perioade de cca două săptămâni în care vor avea foarte multe invitații de onorat sau vor călători mult sau vor rezolva o mulțime de probleme administrative sau juridice.

Perioada va fi excelentă și pentru Racii care studiază ori susțin examene importante. Se vor concentra mai bine, vor reține foarte ușor informațiile importante și mai ales nu vor ignora detalii care altora le vor scăpa.

Tot joi, 6 septembrie, Saturn va reveni la mersul direct în zodia Capricorn și în sectorul Mariajului din astrograma Racilor.
Saturn îi va ajuta pe Raci să fie mai selectivi în relația cu ”rețeaua de prieteni” și mai responsabili, maturi sau ”prezenți” în relația cu partenerul de viață.

Multe relații vor trece, în această perioadă, prin momente care vor testa răbdarea și sentimentele partenerilor. Vineri se poate discuta despre viitorul relației sau se pot stabili noi limite sau, în cazul nativilor îndrăgostiți de curând, relația poate intra într-o nouă etapă, de ”consolidare”.

În ultima parte a săptămânii, s-ar putea ca Racii să se certe cu părinții din cauza alegerilor în plan sentimental sau în cuplu să nu se ajungă,  prea ușor, la un acord privind, de exemplu, schimbarea locuinței sau cumpărarea unei case.

Duminică, 9 septembrie, planeta Iubirii, Venus, va ajunge în sectorul Iubirii din astrograma Racilor unde se află, deja, Marele Benefic Jupiter.
Pentru nativii singuri, o dragoste la prima vedere poate deveni o relație serioasă, pe termen lung .
Pentru Racii care au ”pe cineva”, începe o perioadă cu mai multă afecțiune, iar pentru multe cupluri, nașterea unui copil sau o sarcină poate aduce nu doar motiv de bucurie, ci și mai multă stabilitate.
Până în ziua de 9 septembrie, Venus se va afla în zodia Balanță. Află aici ce înseamnă Venus în Balanță pentru fiecare zodie!

Și tot duminică va fi Lună Nouă, care va avea loc în zodia Fecioară și în sectorul Comunicării, afacerilor, scurtelor călătorii și contractelor din astrograma Racilor.
Luna Nouă din 9 septembrie va fi un eveniment foarte important pentru Raci pentru că ei sunt patronați de astrul nopții.
Luna Nouă va aduce o perioadă favorabilă negocierilor și semnării de contracte avantajoase, dar și călătoriilor în doi.

SĂPTĂMÂNA 3-6 SEPTEMBRIE ESTE A 36-A DIN AN, IAR NUMĂRUL NOROCOS ESTE 9. Află dacă te numeri printre norocoșii acestei săptămâni! Click aici!