Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 3-9 septembrie 2018, Săgetător

oana-horoscop-3-9-septembrie-SAGETATORHoroscopul săptămânii 3-9 septembrie 2018 pentru zodia Săgetător anunță relații foarte bune cu partenerul de viață și cu principalii colaboratori, dar și călătorii sau succes la examene. Prima parte a săptămânii va fi, așadar, una liniștită și norocoasă, cu condiția ca nativii să nu se lase influențați de energia lui Marte, ”planeta Războiului”, atunci când au de negociat sau de discutat o problemă serioasă cu cineva.

Și în această săptămână, Marte se va afla în ”casa Banilor” din astrograma Săgetătorilor care nu vor da niciun pas înapoi dacă vor fi nevoiți să își apere interesele personale.

Foarte bună pentru recuperarea unei datorii sau pentru primirea unei recompense pentru o activitate din trecut va fi ziua de miercuri, când Luna se va afla în ”casa Banilor altora” și va fi în armonie cu Marele Benefic Jupiter, aflat în ”casa Trecutului” din astrograma lor.

Joi, 6 septembrie, planeta Mercur va intra în zodia Fecioară, unde se va afla, până în data de 23 august, și Soarele.
Pentru Săgetători, prezența Soarelui și a planetei Mercur în zodia Fecioară înseamnă vești bune legate de carieră, schimbări pozitive și oferte interesante.
Poate fi vorba de o promovare sau de o mărire de salariu sau poate fi vorba de succes și respect de care nativii se vor bucura în comunitatea locală.

Tot joi, 6 septembrie, planeta Saturn va reveni la mersul direct în zodia Capricorn și în ”casa Banilor” din astrograma Săgetătorilor. Saturn îi va ajuta pe Săgetători să devină mai chibzuiți pentru că banii câștigați prin munca proprie vor veni mai greu sau cu întârziere sau vor fi cheltuiți pentru acoperirea unor restanțe pe care nativii nu le mai pot amâna.

Pentru Săgetătorii care își caută un job mai bine plătit, ziua de vineri le poate aduce șansa mult așteptată.
O zi foarte bună în acest sens poate fi și cea de sâmbătă, cu condiția ca la interviul de angajare, nativii să fie aibă așteptări și pretenții realiste.

Duminică, 9 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpion și în sectorul Trecutului și al Secretelor din astrograma Săgetătorilor. Unii nativi se vor întoarce la un fost partener, iar alții vor retrăi farmecul din perioada de început a relației.

Tot duminică, 9 septembrie, va fi Lună Nouă în zodia Fecioară, iar acest eveniment astrologic va fi, pentru Săgetător, un moment potrivit pentru schimbăpri adevărate în planul carierei. Unii se vor orienta spre alte domenii de activitate, alți vor afla că li se va încredința un proiecte mai interesant și mai bine plătit. Unii vor primi job-ul visat, alții vor renunța la tot pentru a începe un proiect personal.

SĂPTĂMÂNA 3-6 SEPTEMBRIE ESTE A 36-A DIN AN, IAR NUMĂRUL NOROCOS ESTE 9. Află dacă te numeri printre norocoșii acestei săptămâni! Click aici!