Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 3-9 septembrie 2018, Taur

oana-horoscop-3-9-septembrie-TAURHoroscopul săptămânii 3-9 septembrie 2018 pentru zodia Taur anunță succes în plan profesional și șanse de câștig, pentru că Luna  va fi în armonie cu Micul Benefic Venus, aflat în sectorul Profesiei și sănătății din astrograma lor.
Mijlocul săptămânii le aduce noroc în plan personal, dar și  succes din activități creative, relații armonioase cu copii sau, la serviciu, statutul de mentor pentru colegii mai noi sau șansa de a coordona un proiect care cere multă muncă, dar și ”viziune”.

Joi, 6 septembrie, planeta Mercur va intra în zodia Fecioară, unde se află, deja Soarele. Această ”combinație astrală” favorizează comunicarea în cuplu, declarațiile și dovezile de afecțiune fiind ”la ordinea zilei”.
Taurii singuri își pot întâlni Marea Iubire cu ocazia unui eveniment la care iau parte sau cu ocazia unei călătorii, cel mai probabil, neprogramată și pe care, inițial, sunt tentați să o refuze din lipsă de chef sau de timp.

Tot joi, 6 septembrie, planeta Saturn va reveni la mersul direct în zodia Capricorn și va favoriza demersurile Taurilor care sunt interesați de călătorii în străinătate, de studii, de noi sisteme filosofice, de alte culturi, dar și de perfecționarea în anumite domenii de activitate.

Ultima parte a săptămânii este benefică pentru cei care vor să-și consolideze relația, vor să devină părinți sau să se mute în casă nouă, dar poate aduce și tensiuni între prietenii nativilor și partenerul de viață.
Sau în cuplu pot să apară disensiuni dacă planurile nativilor privind cariera nu sunt pe placul persoanei iubite sau dacă programul de lucru nu le mai acestora  să se ocupe prea mult de copii ori de problemele familiei.

Totuși, intrarea planetei Iubirii, Venus, în sectorul Mariajului, în ziua de 9 septembrie, va fi ”în avantajul” Taurilor care vor reuși să găsească, la nevoie, o cale de împăcare.
Pentru cei singuri, din 9 septembrie începe o perioadă în care Cupidon poate fi de partea lor.
Tranzitul lui Venus este întotdeauna foarte important pentru Tauri pentru că aceasta este planeta care îi patronează.

Interesant este că, exact în aceeași zi, va fi Lună Nouă în zodia Fecioarei și în ”casa Iubirii” din astrograma Taurilor. Luna Nouă din 9.09 poate aduce o nouă iubire pentru cei singuri și un nou început în relațiile ”cu vechime” sau decizii foarte importante legate de copii.
Luna Nouă poate fi și un moment de inspirație pentru Taurii care vor să își valorifice din plin creativitatea și dragostea pentru frumos.

SĂPTĂMÂNA 3-6 SEPTEMBRIE ESTE A 36-A DIN AN, IAR NUMĂRUL NOROCOS ESTE 9. Află dacă te numeri printre norocoșii acestei săptămâni! Click aici!