Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 3-9 septembrie 2018, Vărsător

oana-horoscop-3-9-septembrie-VARSATORHoroscopul săptămânii 3-9 septembrie pentru zodia Vărsător pune accent pe viața sentimentală a nativilor.
În primele zile,  Luna se va afla în ”casa Iubirii” și va fi  în armonie cu planeta Comunicării, aflată în sectorul Mariajului din astrograma Vărsătorilor.
Astfel, va fi timp potrivit pentru declarații, pentru relaxare și distracție, dar și pentru călătorii în doi. Toate acestea vor consolida sau, după caz, vor putea revigora sentimentele și relația.

Mijlocul săptămânii va fi dominat de prezența Lunii în sectorul Profesiei și și de aspectele favorabile pe care aceasta le va forma cu Marele Benefic Jupiter  și cu planeta Neptun. Va fi o perioadă foarte bună pentru cei care își caută un job sau pentru ei care vor mai mulți bani și sunt dispuși să muncească mai mult.

Joi, 6 septembrie, planeta Mercur va intra în zodia Fecioară și îi va ajuta pe Vărsători să își clarifice situația financiară, să își achite datoriile sau, după caz, să obțină un credit avantajos ori o sponsorizare pentru un proiect personal.

Importantă va fi, în acest context, și revenirea lui Saturn la mersul direct, în ziua de 6 septembrie, în zodia Capricorn și în sectorul Trecutului din astrograma Vărsătorilor.
Saturn este planeta Responsabilității și îi va motiva să Vărsători să scape de restanțe și să facă pace cu trecutul pentru a se concentra pe viitor.

Vineri, planeta Mercur va fi în armonie cu Saturn și va favoriza comunicarea și călătoriile, iar sâmbătă, Luna va ajunge în Fecioară și va spori șansele nativilor Vărsător în plan financiar.

Duminică, 9 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpion, unde se află, deja, Marele Benefic Jupiter. Prezența Micului Benefic (Venus) și a Marelui Benefic în casa Carierei reprezintă o șansă pe care nativii Vărsător ar trebui să nu o rateze.

Perioada este foarte bună pentru interviuri, examene, pentru contactarea directă a firmelor la care nativii ar dori să lucreze ori pentru lansarea de afaceri personale și concentrarea pe proiecte cât mai originale și mai interesante.

Tot duminică, 9 septembrie, va fi Lună Nouă în zodia Fecioară. Aceasta le poate aduce Vărsătorilor  vești bune legate de banii necesari pentru un anumit proiect.
În cuplu, Luna Nouă poate readuce pasiunea sau schimbări pozitive legate de bugetul comun.­

În toată această perioadă, importantă va fi prezența planetei Uranus în zodia Taur, Uranus fiind planeta care îi patronează pe Vărsători. Aflat în zodia Taur, Uranus poate aduce surprize legate de casă și familie, De exemplu, unii Vărsători se vor muta în casa mult visată, alții vor rezolva o problema legată de o moștenire. Sau află de căsătoria-surpriză a unei rude foarte apropiate.

SĂPTĂMÂNA 3-6 SEPTEMBRIE ESTE A 36-A DIN AN, IAR NUMĂRUL NOROCOS ESTE 9. Află dacă te numeri printre norocoșii acestei săptămâni! Click aici!