Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 3-9 septembrie, Capricorn

oana-horoscop-3-9-septembrie-CAPRICORNHoroscopul săptămânii 3-9 septembrie 2018 pentru zodia Capricorn le recomandă nativilor care își caută un job sau vor să obțină o promovare să profite de conjunctura astrală favorabilă din primele zile. Ziuade marți le poate aduce o ofertă avantajoasă, iar ziua de miercuri poate veni cu o  propunere de asociere din partea unui mai vechi prieten sau chiar a unei rude.

Joi, 6 septembrie, planeta Mercur va intra în zodia Fecioară, unde se va afla și Soarele, până la data de 23 septembrie.
Pentru Capricorni, Mercur aflat în zodia Fecioară poate veni cu invitații de la prieteni din străinătate și, astfel, cu șansa unei vacanțe de vis sau cu oferte de muncă sau cu decizia unora dintre nativi de a se stabili într-o altă țară.

De asemenea, Mercur în Fecioară poate aduce confirmarea oficială a succesului pentru nativii care au susținut un examen sau au urmat un curs într-un domeniu de care sunt pasionați.

Tot joi, 6 septembrie, planeta Saturn va reveni la mersul direct în zodia Capricorn și îi a ajuta pe nativi să ia decizii foarte importante, ținând cont de adevăratele idealuri, pasiuni și dorințe  și să se dedice cu adevărat proiectelor, dar și relațiilor cu persoanele importante din viața lor.

Sfârșitul de săptămână va fi tensionat pentru relațiile la distanță sau pentru cele în care partenerii nu petrec destul timp împreună pentru că, sâmbătă, planeta Iubirii, Venus, va forma un aspect tensionat cu Marte, aflat chiar în zodia Capricorn.

Duminică, 9 septembrie, planeta Iubirii,  Venus, va intra în zodia Scorpion, unde se află, deja, Marele Benefic Jupiter.
Pentru Capricorni, Venus în Scorpion poate aduce relații armonioase cu prietenii, succes în comunitatea profesională din care fac parte, o idilă cu un prieten sau întâlnirea cu sufletul-pereche, prin intermediul unui coleg.
Pentru relațiile stabile, Venus în Scorpion favorizează câștigurile financiare din proiecte de familie sau planuri de viitor pline de optimism.

Tot duminică, 9 septembrie, va fi Luna Nouă în zodia Fecioară și în ”casa Străinătății” din astrograma Capricornilor, moment perfect pentru călătorii, dar și pentru studiu, examene și pentru rezolvarea unor probleme juridice sau pentru obținerea unui atestat sau a unei diplome.

Luna Nouă din 9 septembrie poate accentua dorința de cunoaștere și interesul pentru noi sisteme spirituale, de valori sau religioase, pentru alte culturi și civilizații sau pentru dezvoltarea personală.
Iar Pluton, planeta Transformării, aflată chiar în zodia Capricorn, va încuraja tot acest proces de mari schimbări interioare.

SĂPTĂMÂNA 3-6 SEPTEMBRIE ESTE A 36-A DIN AN, IAR NUMĂRUL NOROCOS ESTE 9. Află dacă te numeri printre norocoșii acestei săptămâni! Click aici!