Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 3-9 septembrie, Scorpion

oana-horoscop-3-9-septembrie-SCORPIONHoroscopul săptămânii 3-9 septembrie pentru zodia Scorpion le recomandă nativilor care au de rezolvat probleme legate de taxe, impozite, datorii etc să profite de conjunctura astrală favorabilă în primele zile a le lunii. Ziua de marți este cea mai potrivită pentru astfel de situații.
Miercuri, Luna aflată în ”sectorul Străinătății” din astrograma lor poate aduce vești bune nativilor care doresc să călătorească ori să muncească în altă țară, dar și celor singuri. Aceștia își pot întâlni sufletul-pereche  în timpul vacanței sau cu ocazia unui eveniment ”în interes de afaceri” sau prin intermediul unor prieteni.
Dar, cum în ”casa Iubirii” din astrograma Scorpionilor se află planeta Iluziilor și a Deziluziilor, e bine ca nativii să nu-și facă planuri prea devreme…

De iluzii ar trebui să se ferească și nativii care sunt tentați să se implice într-o aventură sentimentală sau într-o relație la distanță, cât timp planeta Iubirii se va afla în ”casa Secretelor” din astrograma lor (până în ziua de 9 septembrie)

Joi, 6 septembrie, planeta Mercur va intra în zodia Fecioară și va dinamiza relațiile cu prietenii. În sectorul Prietenilor din astrograma Scorpionilor se va afla, până în ziua de 23 august, și Soarele.
Această combinație astrală anunță o perioadă excelentă pentru extinderea cercului de prieteni și o eficientă colaborare cu persoane sau organizații importante din domeniul în care lucrează și nativii.

Tot joi, 6 septembrie, planeta Responsabilității, Saturn, va reveni la mersul direct în zodia Capricorn, unde se află și planetele Marte și Pluton.
Scorpionilor li se recomandă să își respecte obligațiile din orice contract, iar în cazul unor divergențe, să își aleagă cu grijă cuvintele.
Această atenționare este necesară și  pentru că Marte, planeta Războiului, îi poate face pe Scorpioni impulsivi și dispuși să își asume orice risc pentru a-și impune punctul de vedere.

Ziua de vineri este norocoasă pentru Scorpionii singuri: își pot întâlni sufletul-pereche prin intermediul unui prieten.

În weekend, Venus va ajunge în zodia lor și, cum Venus este și planeta Iubirii, dar și ”Micul Benefic” din astrologie, se poate spune că Scorpionii vor avea noroc!
Mai mult, până în noiembrie, în zodia lor se află și Marele Benefic Jupiter!
Iar Jupiter va fi în armonie cu Luna aflată în ”casa Prietenilor”.

Tot în weekend, mai exact duminică, 9 septembrie, va fi Lună Nouă în zodia Fecioară. Pentru Scorpioni, Luna Nouă va aduce noi prieteni, succes în rețeaua profesională sau inspirație pentru noi planuri de viitor.
SĂPTĂMÂNA 3-6 SEPTEMBRIE ESTE A 36-A DIN AN, IAR NUMĂRUL NOROCOS ESTE 9. Află dacă te numeri printre norocoșii acestei săptămâni! Click aici!