Horoscop zilnic, 5 septembrie 2018, Oana Hanganu

oana-hanganu-horoscop-5-septembrieHoroscop zilnic Oana Hanganu, 5 septembrie 2018.
Astăzi, Luna se află în Rac, semnul zodiacal pe care îl patronează. Luna în Rac ne face mai sensibili, mai nostalgici, mai romantici. Preferăm să petrecem cât mai mult timp acasă, în compania celor dragi, să depănăm amintiri, se pregătim mâncăruri ”ca la mama acasă”.  E o zi perfectă pentru călătorii în locurile natale sau în locuri care au, pentru noi,  o semnificație aparte, pentru vizite la ”neamuri”, pentru muzică veche, pentru plimbare la malul mării sau în parc, pentru a-i ajuta pe alții.

Prezența Lunii în Rac îi va influența în mod special pe Raci, pe Scorpion și pe nativii Pești.

Iată cum vor fi influențate toate zodiile de prezența Luni în Rac și de aspectele pe care aceasta le formează cu Marele Benefic Jupiter, cu planeta Neptun și cu Pluton, aflat în Capricorn

BERBEC
Berbecii primesc vești importante despre sau de la cineva din familie. Cei care au nevoie de bani, urgent, se pot baza pe ajutorul părinților sau pe o parte din veniturile partenerului de viață care este premiat la serviciu sau obține o mărire de salariu.

TAUR
Taurii ar trebui să-și facă timp pentru prieteni! E o zi perfectă pentru depănat amintiri. Pentru nativii singuri, întâlnirea cu prietenii, la o terasă, la o competiție sportivă sau la un spectacol, poate fi importantă și în plan sentimental: cu ocazia asta, se pot întâlni la prima vedere.

GEMENI
Gemenii au bani, dar și multe de cumpărat, așa că trebuie să își stabilească o listă clară de priorități și să se bazeze doar pe ”bugetul personal”. S-ar pute aca promisiunile de la serviciu legate de o mărire de salariu sau o primă să nu se concretizeze, deocamdată.

RAC
Luna în zodia lor îi face pe Raci mai sensibili decât sunt de obicei și mai generoși. Vor să îndeplinească toate dorințele copiilor și să își surprindă partenerul cu tot felul de ”atenții”. Iar la serviciu, dacă aud că un coleg are vreo problemă, caută, imediat soluții.

LEU
Leii au multe idei, ambiții și planuri. Au și multe de făcut, dar, azi, n-au destulă energie sau preferă să lenevească, să tragă de timp și să petreacă minute bune la telefon, cu părinții sau cu vechi prieteni din copilărie și să-și aducă aminte de ”vremurile bune de altădată”.

FECIOARĂ
Fecioarele au farmecul lor, chiar și atunci când critică pe cineva. Astăzi, însă, ar fi bine să facă mai multe complimente și să vorbească despre lucruri frumoase, despre iubire și planuri de viitor. E o zi perfectă pentru întâlnirea cu prietenii. De ce să ”strice totul” cu critici”?!

BALANȚĂ
Chiar și atunci când nu sunt în formă maximă, Balanțele se mobilizează dacă ”au pentru ce”. Iar astăzi pot fi motivate de dorința de a obține o promovare sau de dorința de a câștiga o competiție. Din acest motiv, diseară întârzie la un eveniment de familie sau amână întâlnirea cu cineva drag.

SCORPION
Scorpionii pleacă într-o călătorie sau, în plan profesional (și chiar în plan personal), își asumă riscuri și iau decizii pe care alții le evită. Și, cum norocul este de partea celor curajoși, iar în zodia lor se află Marele Benefic Jupiter, succesul le aparține, iar veștile bune nu vor întârzia.
SĂGETĂTOR
Săgetătorii investesc într-o casă ori ”investesc” în viitorul unei rude, cel mai probabil, copil. Banii se duc pe rechizite, uniforme, cărți, taxe școlare etc. În plan sentimental, e o  zi interesantă: în cuplu au parte de afecțiune dar trebuie să ”se lupte” cu gelozia  și suspiciunea partenerului.

CAPRICORN
Capricornii pot să anuleze orice tensiuni din relația de cuplu pentru că Luna se află în sectorul Mariajului din astrograma lor și îi face mai sensibili, mai empatici, mai înțelegători și mai iertători. Ziua este foarte bună și pentru parteneriatele profesionale.

VĂRSĂTORI
Vărsătorii care își caută un loc de muncă au șanse foarte mari să primească o ofertă avantajoasă. Pentru cei care au, deja, un job, contextul astral încurajează discuțiile cu șefii despre o promovare sau despre noi proiecte de care nativii să fie responsabili.

PEȘTI
Astăzi, Luna se află în ”casa Iubirii” din astrograma Peștilor și este în armonie cu Soarele, aflat în sectorul Mariajului din astrograma lor. Se anunță, astfel, o zi cu noroc în dragoste. Dar, pentru discuții legate de viitorul relației, nativii ar trebui să mai aștepte câteva zile.