Horoscop zilnic, 6 septembrie 2018, Oana Hanganu

oana-hanganu-horoscop-6-septembrieHoroscop zilnic, 6 septembrie 2018, Oana Hanganu. Mercur intră în zodia Fecioară, iar Saturn revine la mersul direct. O schimbare de registru astral foarte importantă pentru fiecare zodie!
Din 6 septembrie, planeta Mercur se va afla în zodia Fecioară, de unde se va muta în semnul Balanței, în ziua de 22 septembrie.
Acum, în zodia Balanță se află Venus, planeta Iubirii.

Tot astăzi, 6 septembrie, planeta Saturn revine la mersul direct în zodia Capricorn, unde se află, deja Marte (planeta Acțiunii) și Pluton (planeta Transformării).
Saturn va rămâne în zodia Capricorn până în 2020 și va aduce, pentru fiecare zodie, schimbări karmice. Află aici ce schimbări karmice aduce pentru zodia a Saturn în Capricorn! Click aici!

Mercur în zodia Fecioară ne va face mai atenți la detalii și mai eficienți, iar Saturn, mai responsabili.

Ce anunță horoscopul zilei de 6 septembrie pentru zodii:

BERBEC
Pentru Berbeci, ziua de astăzi este favorabilă negocierilor și pregătirii unor schimbări importante în plan profesional.

TAUR
Taurii care fac declarații de dragoste vor fi foarte convingători. Cei care le primesc, vor fi, la început, foarte suspicioși….

GEMENI
Gemenii pot rezolva astăzi, mult mai rapid decât s-ar aștepta, diverse probleme de familie. Inclusiv probleme legate de bani!

RAC
S-ar putea ca Racii să fie nevoiți să aleagă între onorarea unei invitații și o seară în doi, cu persoana iubită. Grea decizie…

LEU
Ziua de azi poate aduce vești bune legate de ”finanțele” nativilor Leu sau cu o interesantă ofertă de colaborare.

FECIOARĂ
Fecioarele pot obține ceea ce vor! Mercur intră în zodia lor, alături de Soare, și le aduce noroc în profesie, dar și în plan personal.

BALANȚĂ
Astăzi e o zi potrivită pentru studiu sau pentru o vizită la părinți. Astrele sunt și de partea celor care își vor să cumpere sau să vândă o casă.

SCORPION
Scorpionii pot primi sfaturi foarte bune de la o persoană care îi apreciază și vrea să îi ajute în carieră. Important e ca nativii să țină cont de ele.

SĂGETĂTOR
Săgetătorilor care își caută un job începe să le surâdă norocul: de azi, planeta Afacerilor și Comunicării, se află, timp de două săptămâni, în zodia lor.

CAPRICORN
Capricornii pleacă într-o călătorie sau primesc vești importante de la cineva de departe. Vești importante vin și pentru cei care au susținut un examen.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii pot primi, astăzi, un credit sau pot afla că au obținut o mărire de salariu. Ziua este foarte bună și pentru împăcarea cu un prieten.

PEȘTI
Peștii pot discuta despre viitorul relației sau trebuie să-și schimbe planurile datorită unor vești legate de partener sau datorită unor schimbări apărute la serviciu.