Horoscop zilnic, 7 septembrie 2018, Oana Hanganu

oana-hanganu-horoscop-7 septembrieHoroscop zilnic, 7 septembrie 2018, Oana Hanganu. Astrele au pregătit o zi în care creativitatea și simțul practic se împletesc armonios, iar perseverența, ambiția și răbdarea aduc succesul ce poate depăși, în multe cazuri, așteptările. Planeta Mercur, ajunsă, ieri, în zodia Fecioară, este în armonie cu planeta Surprizelor  (Uranus) și cu planeta responsabilităților, Saturn.

În plan sentimental, Soarele, în opoziție cu planeta Neptun, poate aduce dezamăgiri celor care s-au grăbit să-și facă planuri sau și-au idealizat partenerul.

Ce anunță horoscopul zilei de 7 septembrie pentru fiecare zodie:

BERBEC
Din punct de vedere profesional, Berbecii au o zi excelentă și pot primi vești importante legate de un job pe care îl vânează de mult timp sau de o primă la actualul loc de muncă. În plan sentimental, seara poate aduce tensiuni în cuplu sau îi poate ”trezi la realitate” pe unii nativi care s-au încăpățânat să vadă doar partea frumoasă a relației.

TAUR
Taurii trebuie să se adapteze la schimbările neașteptate care pot apărea în programul zilnic. De  exemplu, trebuie să amâne tot ce era programat pentru astăzi și să plece într-o călătorie ce nu mai poate fi amânată  sau cineva din familie vine în vizită sau are nevoie de ajutor pentru rezolvarea unor probleme legate de niște acte.

GEMENI
Gemenii care solicită un credit pot primi răspuns favorabil, iar cei care vor să-și cumpere o casă pot primi oferte avantajoase. Ziua este potrivită și pentru cumpărături de rutină sau pentru ”chestiuni gospodărești”. Diseară, trebuie să evite cearta cu o persoană care reprezintă autoritățile sau cu cineva mai în vârstă, din familie.

RAC
Racii care vor să discute cu partenerul despre bugetul și despre prioritățile familiei pentru următoarea perioadă ar trebui să profite de conjunctura astrală favorabilă din prima pare a zilei. Aceeași este recomandarea și pentru Racii care vor să discute cu șefii despre salariu. Diseară, în cuplu, se fac mai multe reproșuri decât declarații.

LEU
Leii pot primi vești bune în plan profesional. Nu este vorba doar de o mărire de salariu, ci mai ales de propunerea pe care o primesc de a coordona un nou proiect ori de a prelua un proiect de care, până acum s-a ocupat altcineva dar nu a avut succesul așteptat de șefi. Diseară, în unele cupluri, ies la iveală secrete sentimentale.

FECIOARĂ
Pentru Fecioarele aflate ”la început de drum” într-o relație, ziua este norocoasă: unele se vor muta cu partenerul, altele vor discuta despre căsătorie. În cuplurile cu vechime, copiii sunt în centrul atenției. Diseară, însă, atitudinea partenerului va fi motiv de suspiciune deși acesta s-ar putea să fie doar obosit  sau ”cu prea multe probleme pe cap”.

BALANȚĂ
Balanțele pot primi vești bune legate de o finanțare pentru un proiect personal sau pot primi ajutor financiar  din partea unei rude pentru a-și achita o rată, pentru a cumpăra ceva important sau pentru a începe o afacere pe cont propriu. Pentru demararea unor noi proiecte, ar trebui, totuși, să aștepte ca Soarele să intre în zodia lor (23 septembrie).

SCORPION
Scorpionii au o zi foarte bună: se întâlnesc cu prietenii, la serviciu e ”liniște și pace” iar în cuplu se fac planuri de viitor. Ziua e norocoasă și pentru Scorpionii singuri: un prieten le face cunoștință cu cineva iar acest/această ”cineva” poate fi chiar sufletul-pereche. Diseară, naivii ar trebui să nu fie dominanți, geloși, posesivi… Cam greu…

SĂGETĂTOR
Pentru Săgetători, ziua este foarte bună în plan profesional. Inclusiv pentru cei care își caută un loc de muncă. Aceștia pot primi o ofertă pe care, la început, sunt tentați să o refuze pentru că e vorba de un domeniu în care nu au mai lucrat sau pentru că implică mutarea în altă localitate. Dar dacă acceptă oferta, vor face o alegere foarte bună.

CAPRICORN
Ziua de azi le aduce succes Capricornilor care lucrează în domenii în care își pot exprima creativitatea sau celor care și-a transformat un hobby în sursă de venit. E o zi bună și pentru cei care au de rezolvat probleme legate de copii sau pentru cei care vor să își consolideze relația de suflet. Diseară, atenție la cuvinte, dacă au ceva de criticat!

VĂRSĂTOR
Vărsătorii pot recupera o datorie sau, la serviciu, pot primi un ”bonus” pentru activitatea lor din ultima perioadă. E o zi foarte bună și pentru cumpărături și vizite la rude sau la prieteni, dar, atenție la buget pentru că nativii sunt tentași să cheltuiască prea mult și… ”pe fleacuri”. Diseară, în cuplu, trebuie evitate discuțiile despre bani!

PEȘTI
Pentru Pești, ziua este importantă în plan partenerial. În cuplu, problemele trebuie discutate în rima parte a zilei, pentru că diseară, există riscul unor tensiuni care pot izbucni de la ”nimicuri”. În plan profesional, nativii pot primi o ofertă de la un prieten sau pot lua în calcul renunțarea la actualul job în favoarea unei afaceri proprii.

Citește și horoscopul lunii pentru zodia ta!