Horoscop zilnic, 8 septembrie 2018, Oana Hanganu

oana-horoscop-8-septembrieHoroscop zilnic, 8 septembrie 2018, Oana Hanganu.
În prima parte a zilei, Luna se va afla în zodia Leu și va fi în armonie cu planeta Iubirii, aflată în semnul Balanței. Acest aspect favorizează comunicarea, declarațiile în cuplu, dar și flirturile, aduce armonie în relația părinți-copii și sporește creativitatea.
După-amiază, Luna va intra în zodia Fecioară, unde se află, deja, Soarele și planeta Mercur, iar asta va amplifica spiritul critic, atenția la detalii și dorința noastră ca totul să fie perfect, inclusiv în relații.
Soarele va rămâne în zodia Fecioară până în ziua de 23 septembrie. Află aici cum te influențează!
Planeta Mercur va rămâne în zodia Fecioară până în ziua de 22 septembrie. Află aici cum te influențează!

Diseară, Luna va fi în armonie cu planeta Uranus, iar surprizele și micile atenții-dovezi de afecțiune vor fi ”la ordinea zilei”.

Dar, diseară târziu, planetele Venus și Marte vor forma un aspect tensionat:  o atenționare pentru cei ce vor să stabilească regulile în relații fără să țină cont de părerea partenerului, pentru cei prea posesivi și pentru cei care, în iubire, ”vor să sară peste etape” sau sunt prea insistenți și prea pretențioși!

Ce anunță horoscopul zilei de 8 septembrie 2018 pentru fiecare zodie:

BERBEC
Berbecii au o zi foarte bună din punct de vedere profesional, iar în plan financiar, sunt posibile, de asemenea, surprize plăcute.
În plan sentimental, conjunctura astrală încurajează flirturile, dar și exprimarea sentimentelor în cuplu. Diseară, însă, atenție la atitudinea față de partener!

TAUR
Taurii vor să recupereze timpul pierdut și vor petrece ziua în compania copiilor sau, după caz, doar alături de persoana iubită, uitând de prieteni și de problemele de la serviciu. Diseară iau parte la un eveniment de familie sau primesc vești de la un prieten foarte bun care locuiește în străinătate.

GEMENI
Gemenii au ceva de reparat sau de cumpărat pentru casă ori trebuie să achite, urgent, o restanță și se gândesc să apeleze la cineva din familie. Important este să aleagă o persoană pe care n-au refuzat-o în trecut pentru că, altfel, s-ar putea să li se plătească, astăzi, cu aceeași monedă.

RAC
Dimineață, Racii cumpără cadouri pentru o rudă sau ceva frumos pentru locuința lor. După amiază, au de făcut mai multe drumuri sau de dat mai multe telefoane sau pot fi gazde primitoare pentru cineva drag, care vinde de departe. Atenție, însă, la cheltuieli! De aici pot porni certurile în cuplu…

LEU
Leii sunt fermecători, convingători și atrag privirile oriunde s-ar afla. Iar asta le place și ”le încarcă bateriile”. Și în plan financiar lucrurile ”merg foarte bine” sau măcar ”în direcția bună”.  Diseară au atâtea de spus și povestit, de comentat și de analizat… Ar trebui să mai facă și câte o pauză ” de ascultat”… Poate au și alții ceva de spus…

FECIOARĂ 
Prima parte a zilei este favorabilă demersurilor financiare, în special celor legate de recuperarea unor datorii sau de obținerea unor plăți pentru munca depusă anterior. În a doua parte a zilei, Luna va ajunge în zodia Fecioară și va amplifica spiritul critic al nativilor. Atenție, diseară, la discuțiile legate de rutina zilnică a familiei!

BALANȚĂ
În prima parte a zilei, Balanțele preferă compania prietenilor, chiar și a celor ”de pe internet”. În a doua parte a zilei, pot primi bani sau partenerul îi anunță că a obținut o mărire de salariu. Diseară, diplomația lor s-ar putea să nu mai fie așa de eficientă și, există riscul ca, de la niște fleacuri, să se certe cu o rudă foarte apropiată.

SCORPION
Scorpionii pot relua legătura cu un fost coleg și pot discuta despre refacerea unei echipe sau a unui proiect. În a doua parte a zilei, prietenii îi invită la un eveniment la care ar fi bine să ia parte chiar dacă asta înseamnă să își schimbe planurile pentru azi.  În cuplu, diseară, posibile reproșuri și gelozii mai mult sau mai puțin întemeiate.

SĂGETĂTOR
Ziua de astăzi este foarte bună pentru rezolvarea unor probleme de sănătate sau pentru obținerea unui job, chiar dacă, la prima vedere, oferta primită nu este cea ideală. Diseară, Săgetătorii își vor schimba planurile pentru viitor din cauza resurselor financiare insuficiente sau vor fi nevoiți să își ”drămuiască” mai bine bugetul zilnic.

CAPRICORN
Pentru Capricorni, ziua vine cu ocazii neașteptate de a călători, cu oaspeți-surpriză sau cu vești oficiale foarte bune legate de un concurs sau de un proiect care avea nevoie de aprobarea șefilor. Diseară, însă, nativii trebuie să își ”ajusteze” atitudinea față de cineva din familie. Au tendința de a fi prea autoritari, prea critici, prea greu de mulțumit.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii care vor să lucreze în străinătate sau într-o companie multinațională ori pot primi, astăzi, o ofertă avantajoasă sau pot afla de un job care va fi scos la concurs, în curând. Diseară, în cuplu se discută despre bugetul familiei și se stabilesc prioritățile pentru perioada următoare. În plan amoros, apar ”oportunități” pentru nativii singuri.

PEȘTI
În prima parte a zilei, Peștii investesc în propria imagine sau în sănătate: un nou look, un abonament la sală, un curs de dans, un tratament ”de înfrumusețare”. În a doua parte a zilei, pleacă într-o călătorie cu partenerul sau, dacă nu au o relație, pot atrage privirile și interesul cuiva, în timp ce iau parte la un eveniment. Și poate fi vorba chiar de viitorul partener de viață.