Horoscop Oana Hanganu: Luna Nouă din 9 septembrie, un moment perfect pentru ”restart”

oana-hanganu-horoscop-luna-noua-9-septembrieHoroscop Oana Hanganu: Luna Nouă din 9 septembrie: un moment perfect pentru ”un restart” în viață. Planurile făcute astăzi vor fi materializate!  Luna Nouă din această noapte este însoțită de ”Marea Trină de Pământ”, unul dintre cele mai favorabile aspecte din astrologie!
În astrologie, Luna Nouă este considerată un moment potrivit pentru stabilirea noi planuri, noi strategii, ”noi începuturi” cea din 9 septembrie 2018 este specială!

Iată 5 motive pentru care Luna Nouă din noaptea de 9/10 septembrie 2018 este un eveniment astral cu adevărat special, care îți poate schimba viața:

1.)  În primul rând, pentru că Luna Nouă are loc în zodia Fecioară și acum în Fecioară se află și planeta Mercur.
Iar Mercur este tocmai planeta care patronează acest semn zodiacal și este nu doar planeta Comunicării și călătoriilor, ci este și planeta care patronează ”procesul gândirii”, logica, memoria, studiile, capacitatea de a găsi soluții practice.
Prezența lui Mercur în Fecioară ne va ajuta, astfel, să ne clarificăm mintea, să ne gândim la dorințele, dar și la resursele noastre și să ne stabilim obiective, planuri și strategii foarte realiste.

Prezența lui Mercur în zodia Fecioară va atenua efectul aspectului tensionat dintre Lună și planeta Neptun, aflată în zodia Pești.
Acest aspect tensionat (numit ”opoziție”) poate aduce confuzie sau neîncrredere în șansele noastre.

De partea noastră este și Marele Benefic Jupiter, aflat în zodia Scorpion și planeta Transformării, Pluton, aflată în Capricorn.
Acestea ne cer să ne (re)descoperim forța interioară și să avem curajul unor decizii majore, dar și chiar curajul de a nu renunța la visele noastre.
În Scorpion se află, de azi, și planeta Venus. Află aici cum te influențează Venus, în Scorpion până în ianuarie 2019!

2.) În al doilea rând, planetele ”personale” sunt în mers direct.
Este vorba de Marte, Venus și Mercur. După o vară cu atâtea multe planete în mers retrograd, astrele ne ajută să înaintăm în direcția dorită.

3.) În al treilea rând, în mers direct este și planeta Jupiter. Iar Jupiter este considerat ”Marele Benefic” sau planeta Marelui Noroc!
Află aici cum te influențează Jupiter, aflat în Scorpion până în noiembrie!

4.) În mers direct este și Saturn, Lordul Karmei.
Saturn se află în zodia Capricorn și până în 2020 va aduce, pentru fiecare zodie, schimbări karmice. Află mai multe aici!

5.)  Luna Nouă din noaptea de 9/10 septembrie 2018 este specială pentru că se produce într-un moment cu puternic marcaj pe zodii de pământ!

Iar elementul Pământ, este asociat, în astrologie, stabilității, maturității, seriozității, realismului și puterii de materializare.

Aceste planete vor forma ”Marea Trină de Pământ”, unul dintre cele mai favorabile aspecte din astrologie.
(Marea Trină se formează atunci când între mai multe planete se formează, în același timp, aspecte favorabile numite ”trigon” sau ”trină”.
Ce de azi este ”de Pământ”, pentru că planetele vizate se află în zodiile de pământ: Taur, Fecioară și Capricorn.)

Mai exact, la momentul de Lună Nouă, în zodii de Pământ se vor afla 7 planete
(termenul de ”planete” este folosit în mod generic, pentru ”astre” și se referă și la Soare și Lună):
* în zodia Taur se află Uranus;
* în zodia Capricorn se află: Marte, Pluton și Saturn;
* în zodia Fecioară se află: Luna, Mercur și Soarele.

Astfel, Luna Nouă din 10 septembrie poate fi, pentru mulți dintre noi, un moment de ”restart”.
Inclusiv în ceea ce privește stilul de viață sau ”tiparele de gândire”!

”Dialogul tău interior, gândurile pe care le accepţi şi le hrăneşti, îţi determină emoţiile, percepţia, atitudinea, comportamentul şi calitatea vieţii. Gândurile sunt gânduri: fie că ele sunt pozitive, fie că sunt negative, cantitatea de energie pe care o consumi gândindu-le este aceeaşi.
Poţi să ai gânduri prin care te victimizezi sau care te fac să accesezi emoţii negative (furie, ură, tristeţe, gelozie, invidie, etc.), ori poţi să ai gânduri care îţi creează şi susţin o atitudine de învingător. Ca de fiecare dată, alegerea îţi aparţine!”
Ursula Yvone Sandner