Horoscop zilnic, 10 septembrie 2018, Oana Hanganu

oana-horoscop-10-septembrieHoroscop zilnic, 10 septembrie 2018, Oana Hanganu. Săptămâna începe sub puternicul marcaj al Lunii Noi din noaptea de 9 spre 10 septembrie, iar astăzi este o zi foarte bună pentru clarificarea unor planuri de viitor și strategii, dar și pentru un nou stil de viață, cu o mai mare atenție acordată dietei, cu echilibru între muncă și odihnă și cu mai multă mișcare și timp petrecut în aer liber


Ziua de astăzi este perfectă pentru începerea noului an școlar și pentru că urmează după Luna Nouă și pentru că atât Soarele, cât și Luna și planeta Mercur se află în zodia Fecioară. Este o ”combinație astrală” care favorizează comunicarea și sporește interesul pentru studii și pentru noi experiențe.

În plus, Luna este în armonie cu planeta Acțiunii, Marte, aflată în Capricorn, iar asta ne ajută să ne punem planurile în aplicare.

Ce anunță horoscopul zilei de 10 septembrie pentru toate zodiile:

BERBEC
Berbecii își pot schimba stilul de viață, făcând alegeri mai ”înțelepte”. La serviciu ambiția este ”la cote înalte” și le aduce aprecierea șefilor, dar și invidia colegilor.

TAUR
Ziua este foarte bună pentru a face primul pas ori, după caz, încă un pas într-o relație sentimentală. În cuplurile cu vechime, e momentul unui nou început, mai pasional.

GEMENI
Gemenii fac schimbări de casă ori în casă. Este, de asemenea, o zi potrivită pentru a sărbători pe cineva în familie sau pentru a cumpăra ceva de valoare pentru locuință.

RAC
Racii găsesc soluții pentru problemele altora sau își exprimă opiniile într-un mod foarte convingător. E o zi bună și pentru cei care vor să detensioneze atmosfera în cuplu.

LEU
Leii primesc bani chiar de luni sau găsesc o soluție practică și de durată pentru a-și suplimenta veniturile. Cei singuri reușesc să atragă interesul cuiva special.

FECIOARĂ
Fecioarele își schimbă look-ul sau atitudinea. Au mai multă încredere în ele însele și nu pot trece neobservate. E o zi deosebită pentru cuplurile care au sau își doresc copii.

BALANȚELE
Balanțele au multe de făcut dar nu se mobilizează cu adevărat decât în a doua parte a zilei.  Atunci pot rezolva în special probleme legate de casă ori de familie.

SCORPION
Scorpionii au chef de călătorii și de distracție. În plan sentimental, norocul începe să le surâdă celor singuri, Planeta Iubirii, Venus este, de duminică, în zodia lor.

SĂGETĂTOR
Pentru Săgetători, ziua este bună în plan financiar. Cei care vor o schimbare în plan profesional sunt, de asemenea, ajutați de contextul astral și primesc vești bune.

CAPRICORN
Capricornii care trebuie să negocieze un contract sau să lămurească o situație în cuplu sau la serviciu trebuie să se înarmeze cu răbdare și să-și atenueze impulsivitatea.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii nu sunt foarte mulțumiți că, la serviciu, trebuie să ”repare ce au stricat alții”, dar asta poate fi, pentru ei o oportunitate de a-și consolida rolul în echipă.

PEȘTI
Ziua este foarte bună pentru Peștii care au o afacere de familie sau lucrează de acasă. Diseară, pot să apară tensiuni în cuplu din cauza unui prieten.