Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 11-17 septembrie 2018, Balanță

oana-hanganu-horoscop-11-17-09-BALANTAHoroscopul săptămânii 11-17 septembrie 2018 pentru zodia Balanță este marcat de prezența planetei Pasiunii în sectorul Iubirii, și de prezența Micului Benefic Venus în zodia Scorpion și în sectorul Banilor, alături de Marele Benefic Jupiter.

Această conjunctură le recomandă Balanțelor să își valorifice creativitatea pentru că, astfel, pot câștiga mai mulți bani. În plan sentimental, le recomandă să ”acționeze” și să își exprime sentimentele, iar în relația cu copiii, să nu fie prea pretențioase ori prea critice.
Află mai multe despre prezența planetei Venus în zodia Scorpion! Click aici!

Aflat în Vărsător, Marte va condimenta viața sentimentală a Balanțelor, aducând mai multă pasiune în relația de cuplu sau ”apetit” pentru noi experiențe și aventuri.
Dar Marte este și ”planeta Războiului” și poate aduce și tensiuni în viața sentimentală a nativilor, mai ales dacă aceștia au un partener care nu este încântat de nehotărârea sau de tendința lor de a amâna lucrurile.
Află mai multe despre Marte în Vărsător! Click aici!

Mijlocul săptămânii le poate aduce Balanțelor vești excelente legate de familie sau de casă, unii nativi primind ajutor-surpriză pentru a-și cumpăra ceva important, iar alții, primind răspunsul sperat la o cerere de credit.
În plus, Balanțele pot câștiga mai mulți bani din afaceri sau la actualul loc de muncă dar ziua de miercuri le poate aduce și o surpriză mai puțin plăcută legată de veniturile partenerului.

Vineri norocul le surâde în plan financiar dar la locul de muncă s-ar putea ca Balanțele să afle de schimbări care nu par a fi în favoarea lor sau să nu mai poată fi sigure pe promisiunea unui șef privind o promovare despre care s-a discutat de curând. Toate acestea se vor dovedi a fi simple zvonuri. .

În weekend, Balanțele vor pleca într-o scurtă călătorie sau își vor vizita un prieten sau vor fi invitate la un eveniment organizat de firma în care lucrează ori de comunitatea profesională din care fac parte și ar fi bine să nu stea acasă…

Tot în weekend, Mercur va fi în armonie cu Jupiter și Pluton și va armoniza relațiile de familie sau, pentru unele Balanțe, va aduce soluții la vechi probleme financiare (cum ar fi o datorie ).