Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 11-17 septembrie 2018, Berbec

oana-hanganu-horoscop-11-17-09-BERBECHoroscopul săptămânii 11-17 septembrie 2018 pentru zodia Berbec este marcat de intrarea planetei Marte în zodia Vărsător, Marte fiind planeta care patronează acest semn zodiacal.

Marte va rămâne în Vărsător până în 16 noiembrie și, în acest timp, va dinamiza sectorul Prietenilor din astrograma Berbecilor, îi va ajuta să își extindă rețeaua profesională și le va îndrepta atenția spre persoane care au aceleași idealuri. Află mai multe aici!

Mijlocul săptămânii va fi potrivit pentru schimbări în carieră și mulți nativi Berbec vor avea curajul să ia decizii majore care le vor aduce venituri mai mari.
Marele Benefic Jupiter și Micul Benefic Venus vor fi în armonie cu Pluton (planeta Transformării) și cu  Saturn (planeta Responsabilității) care se află în sectorul Carierei, dar și cu planeta Schimbării, Uranus, aflată ”casa Banilor”  din astrograma lor.

Vineri, cu gândul la planurile de weekend sau foart­­­e îndrăgostiți, Berbecii se vor concentra mai greu, vor trage de timp și, astfel, s-ar putea alege cu restanțe care îi vor obliga să lucreze în plus săptămâna viitoare. Sau informațiile pe care le vor primi nu vor fi complete, iar decizia va trebui amânată pentru ca, între timp, nativii să verifice și să completeze datele de care au nevoie.

Weekend-ul va fi perfect pentru călătorii, socializare și aventuri. Inclusiv pentru aventuri sentimentale. În cuplu, z­­iua de duminică va veni cu un plus de pasiune și chef de declarații și de noi experiențe.

În plan sentimental, sunt posibile schimbări pozitive în cuplu pentru că Venus, planeta Iubirii, se va afla în zodia Scorpion și va aduce mai multă ”acțiune” în cuplu.
Pasiunea și dorința de a depăși orice tabu sau prejudecată vor transforma relațiile, dar puternică va fi și gelozia care, în unele cazuri, va provoca probleme.
Din acest motiv, nativilor li se recomandă să își domolească gelozia sau dorința de a deține controlul în relație. Află mai multe despre Venus în Scorpion! Click aici!