Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 11-17 septembrie 2018, Capricorn

oana-hanganu-horoscop-11-17-09-CAPRICORNHoroscopul săptămânii 11-17 septembrie 2018 pentru zodia Capricorn anunță o perioadă favorabilă în plan financiar pentru nativii care vor ști să profite de prezența planetei Marte în zodia Vărsător și în sectorul Banilor din astrograma lor.

Din 11 septembrie și până în 16 noiembrie, Marte aflat în Vărsător îi va ajuta pe Capricorni să câștige mai mulți bani din munca proprie și să fie nu doar ambițioși, ci și inventivi, creativi și foarte eficienți în eventualele demersuri oficiale prin care vor dori să își apere drepturile și interesele financiare. Află mai multe despre Marte în Vărsător! Click aici!

Importantă va fi (în special în prima parte a săptămânii) și armonia dintre Soare și Marele Benefic Jupiter, care îi va ajuta pe Capricorni să își consolideze statutul în rețeaua profesională sau să promoveze cu rezultate foarte bune un examen ori să rezolve o problemă juridică.

Contextul astral din zilele de miercuri și joi va favoriza socializarea, dar și orientarea nativilor Capricorn către grupuri, organizații sau instituții care au același sistem de valori, luptă pentru aceeași cauză ori care le inspiră încredere.

În același timp, planeta Iubirii, Venus, va forma un aspect armonios cu Saturn, aflat în zodia Capricorn. Acest aspect va reface sau, după caz, va consolida armonia în relațiile Capricornilor cu prietenii, va aduce noi prieteni în viața nativilor sau va aduce consensul în cuplu, legat de planurile pe termen lung.

Toate acestea, pentru că, din 9 septembrie, planeta Venus se află în zodia Scorpion și în sectorul Prietenilor din astrograma Capricornilor.
Venus va rămâne în Scorpion până în ianuarie 2019 și îi va ajuta pe Capricornii singuri să își întâlnească sufletul-pereche prin intermediul unor prieteni. Sau va favoriza transformarea unei relații de prietenie într-o mare iubire. Află mai multe despre Venus în Scorpion! Click aici!

În weekend, Luna se va afla în Săgetător, iar acest aspect le recomandă nativilor să se odihnească suficient. Tot în weekend, planeta Mercur va fi în armonie cu Pluton și cu Jupiter. Aceste aspecte vor favoriza munca în echipă sau îi vor motiva pe  Capriconi să fie mai înțelegători în relațiile cu ceilalți și mai dispuși să uite și să ierte.