Horoscop Oana Hanganu, săptămâna 11-17 septembrie 2018, Fecioară

oana-hanganu-horoscop-11-17-09-FECIOARAHoroscopul săptămânii 11-17 septembrie pentru zodia Fecioară anunță o perioadă excelentă pentru nativi: în semnul or se află Soarele și planeta Mercur, care îi patronează!În carieră, Fecioarele pot face schimbările dorite pentru că începând din 11 septembrie și până în 16 noiembrie, planeta Acțiunii, Marte se va afla în sectorul Profesiei din astrograma lor. Află mai multe aici!

Schimbări pot face și în plan sentimental, pentru că în ”casa Iubirii” din astrogramă se află planeta Transformării, Pluton, dar și planeta Responsabilității, Saturn. Mai mult, acestea sunt în armonie cu Soarele și și cu planeta Mercur care se află, așa cum spuneam, chiar în zodia Fecioară.

Schimbările în plan sentimental pot să apară în special la mijlocul săptămânii. Atunci, nativii singuri și pot întâlni sufletul pereche, iar cei care au o relație, se vor convinge de sentimentele partenerului sau vor primi vești importante legate de copii.
Jupiter aflat în sectorul Comunicării și Pluton, planeta Transformării, acum în ”casa Iubirii” vor fi în armonie, aspect care va influența, de altfel, și relațiile nativilor cu copiii.

Vineri, însă, există riscul unor tensiuni în cuplu pentru că Mercur va accentua spiritul critic al Fecioarelor, iar cuvintele rostite de acestea ”vor tăia în carne vie”. Tocmai de aceea, vineri, ar trebui evitate discuțiile pe teme sensibile.

În weekend, Luna se va afla în ”casa Familiei” din astrogramă și va detensiona atmosfera. Iar la serviciu, le va ajuta pe Fecioare să se facă remarcate de șefi.
În plus, planeta Mercur aflată în zodia lor va forma aspecte favorabile cu Pluton (din casa Iubirii) și cu Jupiter (din casa Comunicării), iar asta le va încuraja pe Fecioare să își exprime sentimentele.

Aspectele amintite le vor favoriza și pe Fecioarele singure care își pot întâlni, în special duminică, marea iubire.
În plus, și relațiile cu copiii vor fi excelente, iar multe Fecioare se vor distra de minune alături de copii și de partener sau măcar vor reuși să își facă mai mult timp pentru aceștia.